• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.04.2021

21:08

VEĆ SE OPROSTIO OD SERBIAN OPENA, POPIO DVA PIVA, A ONDA ŠOK!  Japanac se vratio  i došao do POLUFINALA!

Tenis

VEĆ SE OPROSTIO OD SERBIAN OPENA, POPIO DVA PIVA, A ONDA ŠOK! Japanac se vratio i došao do POLUFINALA!

Podeli vest

Japanac Taro Daniel novi je polufinalista Serbia Opena! On je posle fenomenalnog preokreta savladao favorizovnog Federika Delbonisa sa 4:6, 6:1, 7:5

Interesantno je da Japanac nije uspeo da obezbedi kvalifikuje za glavni žreb, ali je odustajanjem nekih igrača, dobio priliku da kao srećni gubitnik nastavi svoj put u Beogradu!

Luda priča je prethodila ovoj pobedi! Daniel je popio dva piva nakon poraza od Đanluke Magera i već svestan da je takmičenje gotovo...

Foto: Starsportphoto

 

A onda veliki povratak! Stigao je poziv, a onda je Žoao Sousa je poražen, pa Džon Milman i na kraju Delbonis!

Videćemo hoće li Japanac ponoviti uspeh protiv Matea Beretinija protiv kojeg igra za finala! Meč će se odigrati nakon susreta Novaka Đokovića i pobednika susreta Aslana Karaceva i Magera koji je umalo ovu Danielovu priču skratio u startu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija