• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2021

00:11

MUKA MI JE OD TOGA! Od Novaka ovo prvi put čujemo! Jedna stvar mu je dosadila!

Tenis

MUKA MI JE OD TOGA! Od Novaka ovo prvi put čujemo! Jedna stvar mu je dosadila!

Podeli vest

Novak Đoković je posle mastersa u Monaku ostao i bez trofeja na Serbia openu

Najbolji teniser sveta otkrio je nakon potaza od Aslana Karaceva (2:1) u polufinala turnira u rodnom gradu, da mu pehari sa manjih takmičenja nisu bitni u ovom delu karijere.

Nakon meča priznao je da se nije najbolje osećao tokom trećeg seta. Otkrio je i planove za nastavak sezone. Nije siguran da li će igrati Madrid, Rim i drugi turnir u Beogradu.

- Ne znam za plan, smučilo mi se planiranje. Samo mislim na grend slem turnire, ove ostale igram da bih se pripremio za njih. Rolan Garos je ultimativni cilj za sezonu na šljaci, nadam se da ću do tada odigrati nekoliko dobrih mečeva uzastopno -  rekao je Đoković.

Foto: Starsportphoto

 

Ubrzo je Novak upitan i da li ćemo ga za nekoliko nedelja ponovo gledati u Beogradu, na novom turniru.

- Voleo bih da se to desi. Sad sam izašao sa terena, razočaran i pod utiskom, ne znam još uvek.

Foto: Starsportphoto

Novaka interesuju samo grend slem turniri

Novak je odao priznanje Karacevu.

- Karacev je odigrao hrabro kad god je trebalo. Ja sam se borio, ali nivo moje igre bio je prilično loš. Ne znam šta je falilo, možda malo sreće. Kada bih analizirao sve, meč bi se sveo na jedan ili dva udarca. To je odlučilo pobednika, to je sport. Nekad prevagne na vašu stranu, nekad ne -  dodao je Novak Đoković.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija