• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2021

10:15

ANA JE OVU TAJNU ČUVALA 13 GODINA! Za vreme rata u Beogradu je bilo izuzetno teško!

Tenis

ANA JE OVU TAJNU ČUVALA 13 GODINA! Za vreme rata u Beogradu je bilo izuzetno teško!

Podeli vest

Bivša šampionka Rolan Garosa Ana Ivanović prisetila se detinjstva, odrastanja u Srbiji, treniranja u teškim uslovima

Ana je na Instagram profilu podelila video u kom objašnjava kroz šta je sve prošla kako bi osvojila titulu na Rolan Garosu 2008. godine, koja je  kruna njene karijere. 

 

Srpska teniserka je rekla da je ljubav prema tenisu ulepšala ratni period u Beogradu.

- Mislim da sam se odmah zaljubila u tenis. Za vreme rata u Beogradu je bilo izuzetno teško trenirati iz mnogo, mnogo razloga. Moji roditelji i moja porodica su me zaista maksimalno zaštitili od svih dešavanja - rekla je bivša teniserka.

Foto: reuters

Ana Ivanović

Ivanovićeva je poručila kako su žrtve potrebne kako bi se došlo do napretka.

- Moraš da napraviš neke žrtve da bi stigao do vrha, moraš baš naporno da radiš jer ti ništa nikada neće biti poklonjeno. Zbog toga sam oduvek zahtevala 100 odsto sama od sebe i nikad nisam bila zadovoljna. Htela sam perfekciju, htela sam da budem savršena!

Priznala je Ana da je malo sujeverna, te da je deo zasluga za trijumf u Parizu pripisala poklonu koji je dobila pred početak turnira.

Foto: reuters

 

- Pobeda na Rolan Garosu 2008. godine za mene je bio veoma emotivan trenutak. Na samom početku turnira dobila sam ručni sat i osećam ga kao neku vrstu amajlije koja mi donosi sreću jer sam samo dve nedelje kasnije držala trofej u rukama. Pamtim da sam ga podigla što sam više mogla i da sam ugledala sat na svojoj ruci. Sve me je to nekako podsetilo na sav naporan rad i veru koju sam imala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija