• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2021

23:47

NOVAČE, ĆEVAPI SU SUPER! Italijan oduševljen hranom, Srbima, Beogradom...

Tenis

NOVAČE, ĆEVAPI SU SUPER! Italijan oduševljen hranom, Srbima, Beogradom...

Podeli vest

Italijan Mateo Beretini je novi šampion Serbia opena, nakon što je u finalu pobedio Aslana Karaceva (2:1)

Mateo Beretini je oduševljen Beogradom i Srbijom, a nema sumnje da je i on oduševio Srbe nakon izjava posle pobede i osvajanja trofeja. 

Imao je i poruku za Novaka Đokovića, priznao je da je uživao u ćevapima.

- Hrana je bila sjajna, jeo sam ćevape! Nisam vegan, ali poštujem šta radi Novak Đoković za životinje i njegovu ishranu. Zaista sam uživao, a organizacija je bila odlična - rekao je Beretini.

Foto: starsport

 

Italijan je bio oduševljen i turnirom i Beogradom.

- Mnogo dobro se osećam zbog trofeja. Nisam, nažalost, mogao da uživam u čarima Beograda. Video sam iz prevoza da je lep grad, a publika me ovde podržava, nadam se da ću se vratiti. Ljudi su topli i to je nešto što me privlači. Dolazim iz povrede, mentalno sam se mučio da se vratim, da budem koncentrisan i 100 odsto spreman da igram najbolje što mogu. Trpeo sam bolove, radio sam na tome, vraćam se još bolji. Rođen sam na šljaci, igrao sam na šljaci, to je nešto što mi je u venama, ali osećam se dobro na svim podlogama.

Foto: starsport

 

Protivnik u finalu mu je bio Karacev, koji je ranije savladao Đokovića.

- Poštujem ga kao tenisera, ali i čoveka. Trenirao sam sa njim jednom i znam da on dobro zna tenis, što je danas i pokazao. Zaslužio je da igra finale kao i ja, ali ovde je prelomilo to ko više želi. Pre početka meča se ne računa pozicija na rang-listi, već samo želja, a danas sam ja više želeo -  rekao je Beretini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija