• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2021

00:12

VREĐAJU NOVAKA, A ONDA JE ON SVE UĆUTKAO! Naterao je najvećeg kritičara da promeni ploču!

Tenis

VREĐAJU NOVAKA, A ONDA JE ON SVE UĆUTKAO! Naterao je najvećeg kritičara da promeni ploču!

Podeli vest

Američki novinar Ben Rotenberg jedva čeka da potkači Novaka Đokovića, ali je posle Serbia opena morao da hvali prvog tenisera sveta

Šampion Mateo Beretini oduševljen je Srbijom, Beogradom, hranom, našim narodom, a o srpskoj prestonici s oduševljenjem se u svetu priča iz još jednog razloga. 

Iako je Novak Đoković često na udaru medija zbog  stava o vakcinama, svim učesnicima i gostima Sebia opena  bilo je omogućeno da se vakcinišu, što Srbija omogućava i drugim strancima.

Drago mi je jer igrači imaju izbor - kazao je Novak nedavno i otkrio i da mu je brat Đorđe rekao da je veliki broj tenisera vakcinisan.

- Verujem da bi svi trebalo da budu slobodni da odluče za sebe. Ne želim da budem uključen u kampanju. Nadam se da to neće postati obavezno. Svako bi trebalo da bude slobodan da to uradi ili ne uradi i da poštujemo slobodu izbora - zaključio je Novak.

Foto: Starsportphoto

Novak Đoković još jednom pokazao da je ljudina

Priliku da se vakvinišu iskoristili su mnogi, među kojima je i trener Sven Greneveld, koji je, između ostalih, sarađivao sa Monikom Seleš, Anom Ivanović, Marijom Šarapovom, Karolinom Voznijacki. Sven je primio prvu dozu Fajzerove vakcine, a onda se pohvalio na društvenim mrežama.

 

 

On se javno zahvalio Đokoviću, Beogradu i Srbiji, a to nije promaklo najvećem Novakovom kritičaru, novinaru Benu Rotenbergu. Iako Amerikanac često zna žestoko da udari po Novaku,  sad mu nije ostalo ništa drugo nego da ga pohvali.

On je napisao da je Serbia open drugi turnir, nakon Čarlstona, koji je omogućio teniskim radnicima koji često putuju da se vakcinišu. Doduše, tamo su ljudi dobijali vakcinu Džonson i Džonson, koja ima samo jednu dozu, a koje nema u Srbiji.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija