• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2021

17:24

FEDERER ĆE GA ZADAVITI! Amerikanac otkrio šta Rodžer planira!

Tenis

FEDERER ĆE GA ZADAVITI! Amerikanac otkrio šta Rodžer planira!

Podeli vest

Vratio se Rodžer Federer na teren posle pauze od godinu dana zbog povrede, ali se nije proslavio

Odigrao je samo dva meča, pa se vodi polemika o tome koliko može Švajcarac ove sezone.  Mnogi su mislili da mu je ovo poslednja sezone, ali je Federer objavio nedavno da će sigurno igrati i 2022. godine.

Potvrdio je da će igrati na Rolan Garosu, a nije iznenadio odlukom Amerikanca  Džona Mekinroa.

- Ne iznenađuje me odluka da se Federer vrati da igra Rolan Garos iako je jasno da mu šljaka nije omiljena podloga - kazao je Amerikanac i onda otkrio Federerove planove u nastavku sezone:

Foto: reuters

Rodžer Federer

- To je sve deo njegovog šireg plana, koji podrazumeva mnogo mečeva u drugom delu sezone. Jasno je da su mu tri glavna cilja Vimbldon, Olimpijske ige i US open, gde sigurno ima pravo da se nada većim uspesima. Niko ga ne sme potceniti na ta tri turnira, jer on sigurno može do titule na nekom od njih. Uostalom, posle duge pauze je 2017. godine osvojio Australijan open - rekao je Mekinro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija