• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2021

12:47

ŠOK! Novak odustao od turnira u Madridu ZBOG TUGE!

Tenis

ŠOK! Novak odustao od turnira u Madridu ZBOG TUGE!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta doneo je važnu odluku o nastavku sezone. On neće učestvovati na mastersu u Madridu, a neki novinari su odmah analizirali šta je razlog njegove odluke

Nole po novim, pandemijskim ATP-pravilima ne gubi baš mnogo bodova, a željan je da se za Rolan Garos pripremi kroz nastupe u Rimu (od 9. maja) a potom i drugom ovogodišnjem izdanju Serbia opena (od 22.) pre nego što pretposlednjeg dana maja počne Otvoreno prvenstvo Francuske.

Ipak, australijski novinar Sem Gudvin, tvrdi da je tuga razlog za Đokovićevo odustajanje od Madrida! U tekstu za "Jahu sports", Gudvin se pozabavio Novakovom odlukom!

- Đoković je odigao samo četiri turnira ove sezone, nakon što je rešio da napravi pauzu posle 18. grend slem titule, osvojene na Australijan openu u februaru. Posle osvajanja krune na Melburn parku, Đoković je upozorio na to da će možda igrati manje turnira u 2021. kako bi mogao da provede više vremena sa svojom mladom porodicom. Srbin konstantno priča kako to što je daleko od supruge Jelene i njihovo dvoje dece - predstavlja težak teret za njega.

Foto: Starsportphoto

 

- Na momente mi to cepa srce-rekao je Đoković nakon što mu je na Norman Bruks Čelendž trofeju deveti put urezeno ime, dodavši:

- Moraću da korigujem moje planove za ostatak godine, a i sve naredne. Jer, vreme koje provodim daleko od svoje porodice je definitivno nešto što utiče na mene. Moraću da vidim kakva su pravila, kakvi su propisi i restrikcije (za dolazak porodice na turnire) širom sveta, Evrope... Činjenica da ne mogu da budem sa porodicom na ovim putovanjima mi predstavlja veliki problem- rekao je Novak nedavno.

Foto: starsport

 

Australijski novinar je još poručio:

- Đoković se nada da će uspeti da spreči Rafeala Nadala da 13. put osvoji Rolan Garos, a da istovremeno on dođe do svoje druge tamošnje titule, prve od dosad jedine, osvojene u Parizu 2016.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bata

pre 3 godine

Nole Car. Nole naš ponos i dika ,takav se rađa jednom u 100 godina.Kakvu god odluku da donese treba je poštovati. Koliko je učinio za našu zemju i narod,koliko nam je srca i duše napunio srećom i ponosom zaslužio je maksimalnu podršku od svih(normalnih) ljudi u Srbiji. Niko od nas tako nešto neće uspeti taman da živi sto života. Prema tome zaslužio je maksimalnu podršku i poštovanje. Da li ste svesni šta bi druge nacije dale da imaju Noleta. Ne mogu da opravdam i razumem ama baš nikog ko bilo šta loše kaže za Noleta,takvi treba da se zapitaju šta su to oni uradili u svom životu. Nole broj 1 zauvek.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Romi se sećaju pakla koji su pre 25 godina doživeli na Kosovu i Metohiji: Kuće im spaljivane, proganjani su i proterivani
Politika

Romi se sećaju pakla koji su pre 25 godina doživeli na Kosovu i Metohiji: Kuće im spaljivane, proganjani su i proterivani

U francuskom gradu Troyesu održana je ceremonija obeležavanja Dana sećanja na stradale, prognane i nestale Rome na Kosovu i Metohiji. Burhan Osmani, organizator i inicijator ovog događaja, podsetio je prisutne na teške okolnosti u kojima su se Romi našli tokom rata na Kosovu i Metohiji u drugoj polovini 1990-ih godina, kada su Albanci hteli da otcepe južnu srpsku pokrajinu.

21.06.2024

19:42

Otkriveno! Evo kada će biti izabran novi gradonačelnik Beograda!
Politika

Otkriveno! Evo kada će biti izabran novi gradonačelnik Beograda!

Predsednik Skupštine Grada Beograda, Nikola Nikodijević, zakazao je 2. sednicu Skupštine grada Beograda za ponedeljak, 24. jun, u 10 časova. Mesto održavanja sednice je zgrada Skupštine grada na Trgu Nikole Pašića 6, u velikoj sali u prizemlju. Na dnevnom redu ove sednice naći će se izbor gradonačelnika Beograda, zamenika gradonačelnika i članova Gradskog veća.

21.06.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze
Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze

Brioni su nacionalni park i čuveno hrvatsko letovalište koje čine nekoliko ostrva i danas se pominje kao omiljeno mesto za odmor Josipa Broza Tita. Ali, i Srbija ima Brione...

20.06.2024

17:51