• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2021

09:35

KRALJ ĐOKOVIĆ USKORO RUŠI JOŠ JEDAN REKORD! Novak stigao Serenu!

Tenis

KRALJ ĐOKOVIĆ USKORO RUŠI JOŠ JEDAN REKORD! Novak stigao Serenu!

Podeli vest

Novak Đoković, prvi teniser sveta, počeo je 319. nedelju na ATP listi

Srpski as je početkom marta oborio rekord Rodžera Federera (310) i postao najdugovečniji vladar. A, uskoro će oboriti još jedan rekord.

Pošto je oborio skoro sve rekorde u muškoj kon kurenciji sada ima novi cilj, da postavi najbolji rezultat kada su obe konkurencije u pitanju – muška i ženska.

Novak Đoković se tako ovog ponedeljka izjednačio sa Serenom Vilijams, koja je 319 nedelja bila vladarka VTA karavana. Nije daleko ni Martina Navratilova koja je je 332 sedmice bila najbolja na svetu, dok je Štefi Graf dominirala čak 377 nedelja! 

Foto: Reuters

Serena Vilijams

Na najnovijoj ATP listi nije bilo promena u prvih 20, a kada su ostali srpski teniseri u pitanju, Filip Krajinović je 36. na svetu, Dušan Lajović 38, Miomir Kecmanović 47, a Laslo Đere na 50. poziciji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 2 godine

To za Stefi Graf se trebalo smanjiti jer je usepla zato sto je njen zemljak ranio Moniku Seles. Monika je bila prva i u usponu i Stefi verovatno nebi uspela da se odrzi toliko dugo. Znaci nameste nekog da unisti konkurenciju, ni malo ga ne osude bas zato sto je namestaljka isto se tice njih pojeo vuk magare. E pa nije, tereba se pisati o tome da se bar zna.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija