• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.M.

07.05.2021

09:51

JELENA BRUTALNO ISKRENA! Nole NEMA VREMENA za decu!

Tenis

JELENA BRUTALNO ISKRENA! Nole NEMA VREMENA za decu!

Podeli vest

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, uvek je bila velika podrška mužu, a sada je otkrila je da Nole divan otac, ali da nema dovoljno vremena za naslednike

Žena prvog tenisera sveta šokirala je sve izjavom u kojoj je poručila da Novak Đoković zbog profesionalne teniske karijere ne može da se posveti deci u potpunosti.

- Divan je otac i jako to dobro radi, ali njegov kapacitet za tu vrstu koncentracije koju deca zahtevaju je limitiran - rekla je Jelena za televiziju K1.

Novak i Jelena imaju sina Stefana (6) i ćerku Taru (3), a supruga jednog od najboljih srpskih sportista svih vremena nedavno je otkrila da njen suprug želi još dece jer je propustio mnogo u njihovom odrastanju.

Foto: printscreen instagram

 

- Sve snage sam uložila u odgajanje naše dece. Posvećena sam im potpuno. Pune su mi ruke posla, mislim da mi više posla ne treba. Razumem Noleta, propustio je mnogo toga u odrastanju naše dece i pretpostavljam da će, kad završi karijeru, želeti još jedno dete, da se još jednom oproba. Međutim, ja kažem "ne". Ne kažem tvrdo "ne" ukoliko se životne okolnosti poklope drugačije, ali moj izbor je "ne" - jasna je bila Jelena nedavno.

Ona se čak toliko otvorila u javnosti da je i Novaka uporedila sa decom.

- I Nole mi je kao dete, zahteva mnogo pažnje. Bila sam mnogo fokusirana na njega i njegove potrebe pre nego što sam rodila Stefana. Imala sam period frustracije, kada shvatite da vaše potrebe nisu ispunjene. Nisam mogla da usmerim frustraciju na njega, jer nije on kriv za to, kriva sam ja jer je bio moj izbor da mu se posvetim - dodala je Jelena.

Foto: Starsportphoto

 

Jelena Đoković je direktorka Novakove fondacije i često je u javnosti. Zbog toga bi retko ko mogao da pretpostavi da je Jelena, kako tvrdi, uvek htela da bude žena iz senke.

- Ja sam želela da budem uspešna žena iz senke, ali nisam u senci baš u potpunosti - rekla je Jelena.

Foto: reuters

 


Jelena i Novak poznaju se od detinjstva iz teniskog kluba, a zabavljaju se od 2005. Venčali su se 2014. na Svetom Stefanu.
 


 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija