• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.05.2021

13:47

SMEŠNI STE! BRITANCI SE IZBLAMIRALI! Nećete verovati kako brane Rodžera Federera!

Tenis

SMEŠNI STE! BRITANCI SE IZBLAMIRALI! Nećete verovati kako brane Rodžera Federera!

Podeli vest

Rodžer Federer se posle nove duge pauze vratio na teren ali je takmčenje na ATP tuntiru u Ženevi završio već u prvom kolu

Švajcarac je u Ženevi poražen od 75. tenisera sveta Pabla Anduhara i time je pokazao da će povratak biti izuzetno težak.

A, iako je Federer svestan da više nije na vrhunskom nivoi, zapadni mediji koji su navikli da ga brane sada pokušavaju da pronađu način da ga pohvale. Sada su se izblamirili.

Foto: reuters

 

Britanski BBC objavio je tekst o Rodžeru koji počinje zanimljivom rečenicom:

- Rodžer Federer prvi put je izgubio na šljaci posle dve godine - napisao je novinar, a zapravo je činjenica da proslavljeni Švajcarac skoro dve godine nije ni kročio na šljaku.

Foto: reuters

 

Možda su Britanci hteli samo da naglase koliko dugo nije izašao Federer na šljaju, ali su se svakako obrukali. Da Rodžer nije onaj stari govore i brojevi, od početka sezona ima samo 50 bodova, a isam je priznao da neće da se trka sa Rafom i Novakom, ali dobra vest za Federera je da izgleda još uvek veruju u njegov povratak.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija