• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2021

16:51

KECMANOVIĆ HOĆE REVANŠ! Nada se duelu protiv NOVAKA u Beogradu!

Tenis

KECMANOVIĆ HOĆE REVANŠ! Nada se duelu protiv NOVAKA u Beogradu!

Podeli vest

Srpski teniser Miomir Kecmanović rekao je danas da veruje da može dobro da odigra na predstojećem turniru u Beogradu i dodao da se nada da će u četvrtfinalu imati priliku da igra sa prvim igračem sveta Novakom Đokovićem

- Dobio sam nezgodnog protivnika u prvom kolu, ali mislim da mogu dobro da odigram i prođem što dalje i nadam se da ću u četvrtfinalu imati priliku ponovo da igram sa Novakom - rekao je Kecmanović, a preneli su organizatori turnira.

Kecmanović će u prvom kolu turnira u Beogradu igrati protiv Pabla Kuevasa.

- Dobro se osećam, dosta smo trenirali prethodnih dana, lepo sam igrao i trenirao. Nadam se da cu moću da prenesem sve što smo radili ove nedelje - kako sam razmišljao, trudio se i borio. Nadam se da ću održati dobar ritam - rekao je Kecmanović.

On je dodao da sve na čemu radi sa trenerima postaje bolje i da to pokazuje i u igri, kao i da se nada da će uskoro to i rezultatima pokazati.

Foto: Starsportphoto

Za svog trenera Davida Nalbandijana je rekao da veruje da je on zadovoljan njegovom igrom.

- Slažemo se super i sve ide u lepom smeru. Nadam se da ćemo uspeti da postignemo sve što smo hteli - rekao je Kecmanović.

Na pitanje da li će turnir u Beogradu iskoristiti da postigne što bolji rezultat ili kao pripremu za Otvoreno prvenstvo Francuske, Kecmanović je rekao da bi voleo da pokaže dobar tenis, ali i da se dobro pripremi za Rolan Garos. Posle Pariza, Kecmanović će krenuti sa pripremama za turnire na travi, prijavio je učešće u svim turnirima, ali, kako je naveo, videće da li će sve i odigrati.

Učešće na turniru otkazali su tokom dana Anduhar i Laslo Đere


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija