• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2021

00:10

BRUKA I SRAMOTA, ĐOKOVIĆA OPET PLJUJU! Navijači pobesneli posle novih napada i laži! "Nemojte mi samo reći da ovo nije plaćeno"

Tenis

BRUKA I SRAMOTA, ĐOKOVIĆA OPET PLJUJU! Navijači pobesneli posle novih napada i laži! "Nemojte mi samo reći da ovo nije plaćeno"

Podeli vest

Ne prestaju konstantni medijski napadi na Novaka Đokovića, pa su udarili na prvog tenisera sveta čak i na dan kada je proslavio 34. rođendan

Zapadni mediji ne biraju, udaraju po Novaku, a posebno su agilni pred velika takmičenja, kada je prvi teniset sveta najopasniji, pa ne biraju način kako da ga izbace iz koloseka.

Dve publikacije su simultano, na različitim jezicima objavile dva identična članka, na engleskom i francuskom jeziku, sa naslovom: "Na rođendan Novaka Đokovića pogledajmo sve njegove mentalne raspade na terenu i skorašnje kontroverze".

Naravno, pobesneli su navijači Novaka Đokovića. 

Foto: tanjug/AP Photo/Gregorio Borgia

Udarili na Novaka Đokovića

Kada ne znaju šta će, pošto je Novak pokazao u Rimu da je tempirao formu za Rolan Garos i da će redom da razbija, onda mediji na zapadu pokušavaju u foksu da stave nešto što je bilo pre "100 godina". Po oprobanom receptu Engleza! Naravno, sve je daleko od istine, bitnoje je samo da opet pljunu po prvom teniseru sveta. 

Prvi na spisku "afera" je Adria tur, od koga je prošlo godinu dana. Ovi članci pišu da je Đoković "pokazao prezir i odbacio ozbiljnost koronavirusa". Naravno, ne pominje se da su sve epidemiološke mere tada u Srbiji bile ukinute i da organizacija turnira nije kršila nijedan jedini zakon ili propis.

 

 

Potom podsećaju na Ju Es open kada je slučajno pogodio linijskog sudiju, a ona pala kao da ju je snajper pogodio, činilo se da umire na terenu. Samo nekoliko minuta kasnije ponašala se da joj nije ništa. Gospođa je glavni krivac diskvalifikacije Novaka Đokovića, da nije pala kao pokošena, Novak bi ostao u Njujorku, koji bi verovatno i osvojio. 

Foto: tanjug/AP Photo/Gregorio Borgia

 

Treće, naravno, opet stvari iz naftalina.  Piše se da Đoković nije poslušao organizatore Australijan opena da dođe ranije u karantin, već je "imao sopstveni spisak zahteva, od kojih je jedan bio da igrači imaju privatne kuće sa teniskim terenima".

Čovek samo da se prekrsti, jer ovo nema veze sa istinom. Novak nije imao nikakve zahteve, nego je molio organizatore da pomognu teniserima koji su u karantinu kako bi trenirali. To se valjda i očekuje od najboljeg na svetu.

Foto: reuters

 

Kao četvrti "skandal" navodi se da je Đoković javno pobesneo na terenu kada je izgubio set u četvrtfinalu od Aleksandra Zvereva. "On se tada prodro i razbio reket". I to je skandal, kao da reket tokom meča lomi samo Novak? 

 


- Đoković se iznervirao na Rolan Garosu 2018. i u Monte Karlu 2019. i oba puta razbio reket - još jedna sramna konstatacija.

Najbolji komentar na ovu sramotu ostavila je velika Novakova navijačica, koja je sve objasnila.

- Nemojte mi samo reći da ovo nije plaćeno!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kosovojesrpsko

pre 2 godine

Sve to sto mu pripisuju kao zlo, govori da je Djokovic ipak samo covek, ljudsko prizemljeno bice od mesa i krvi. Njega uspeh nije uobrazio a sve te gluposti koje smatraju losim potezima Djokovica, jesu dokaz da je nas Nole covek sa srcem i dusom, veliki borac ali i neko ko ume da ljudski i dostojanstveno otrpi cak i nepravde i uvrede.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija