• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2021

08:58

NOVAK OTVORIO KARTE! Upalio je mašinu, ovako se sprema da SRUŠI Nadala! Otkrio kako PSIHIČKI UNIŠTAVA mladu generaciju!

Tenis

NOVAK OTVORIO KARTE! Upalio je mašinu, ovako se sprema da SRUŠI Nadala! Otkrio kako PSIHIČKI UNIŠTAVA mladu generaciju!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković će na Serbia openu brusiti formu za Rolan Garos, drugi grend slem u sezoni

Prvi teniser sveta trijumfovao je na Australijan openu, a sada želi i grend slem u Parizu ma teremnu Rafaela Nadala. 

Novak je u Beograd došao posle finala mastersa u Rimu, u kome je izgubio od Španca, ali nakon što je u subotu na terenu proveo pet sati.

Foto: Starsportphoto

Novak Đoković na basketu sa Markom i Đorđem

- Zadovoljan sam kako sam igrao u Rimu. Posle pet sati provedenih na terenu u subotu, bio sam dobar u nedelju. To me je zadovoljilo, saznanje da mogu da igram dobro. Sve sam podredio Parizu. Na ovom turniru ću se fokusirati na rad na određenim segmentima igre da ih poboljšam, kako bih zasijao u Parizu - rekao je Đoković koji je sad sve podredio "Kupu musketara".

Foto: Starsportphoto

 

Naš as kaže da ima specijalne pripreme za grend slem

- Radim specifični fitnes, nekako približniji meču. Nema dizanja tegova rada na snazi i ostalih stvari. Imam teniski trening, fitnes trening, što bi se reklo fino podešavanje za meč i za ono što je neophodno za igranje na visokom nivou. Trudim se da trening bude dinamičan - kaže Novak.

Na pitanje da li bi voleo da se Gren Slemovi smanje na dva dobijena seta ili da se igra na tri kao do sada, naš as je rekao iskreno.

Foto: Starsportphoto

 

- Više volim da gram na pet setova, osećam se fit, imam više iskustva, stavlja me u bolju poziciju sa mlađim igračima. Ako su motivisani i ako igraju dobro na početku dva, tri seta, to može da bude problem za mene. Što je duži meč oni lakše padaju psihološki i može da se iskoristi sa moje strane za dobijanje meča - otkrio je Novak kako lomi novu generaciju.

- Ja bih uvek izabrao na tri dobijena seta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sabahudin

pre 2 godine

Ako Nole osvoji Rolan Garos to je Nadalov kraj. Neće se više oporaviti, a Nole sve osvaja do kraja.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija