• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2021

10:45

ZAPAD NAS SE BOJI ZBOG ĐOKOVIĆA, ON JE DRUGAČIJI! Hrvat otkrio jedinu Novakovu manu!

Tenis

ZAPAD NAS SE BOJI ZBOG ĐOKOVIĆA, ON JE DRUGAČIJI! Hrvat otkrio jedinu Novakovu manu!

Podeli vest

Novak Đoković u Beogradu na Serbia openu brusi formu za Rolan Garos

Najbolji teniser sveta će prvi meč odigrati od 14 časova sa Nemcem Matsom Morangom.

Pre početka takmičenja  trener našeg asa Goran Ivanišević pričao je o tome šta Novaka odvaja od ostalih igrača na ATP turu.  

- Bilo bi nam potrebno tri sata da pričamo o tome. Sve ga odvaja, mada uvek verujem da je prvo naš balkanski mentalitet, poseban, drugačiji, snalažljiviji, najbolji. Ne govorim samo o Novaku kao teniseru, već opšte u svim granama sporta i van sporta. Zato nas se zapad boji, dobri smo. Novak je specijalan, genijalac, perfekcionista. Ne kažem da je uvek lagano sa njim, ali je to jedan veliki izazov, poverenje, čast. On je čovek koji svaki dan hoće da bude bolji i bolji, danas je bilo dobro, sutra već nije i mora biti bolje, gurate napred, puno može da se nauči od njega. Nije nikad dosadno - rekao je Ivanišević. 

Foto: Starsportphoto

 

Svi imaju svoje mane, pa tako i Novak Đoković.

- Možda ima jedna stvar, ali to ne može nikome da pođe za rukom. On se posvađa sa satom. U životu mislim da nije došao na vreme. I on to zna, ali ne ide. Već svi znamo da će kasniti, svi su već navikli.

Foto: Starsportphoto

 

Goran obožava Beogradu od malih nogu.

- Nažalost zbog ove pandemije, čudnog stanja, ne volim da izlazim puno, čuvamo se. Mada, ovaj klub, teniski centar ima odličnu energiju. Kad je lepo vreme može da se prošeta, a Beograd je vrhunski grad, veliki, prometan, ima puno lepih mesta i dragih ljudi sa kojima sam proveo detinjstvo ovde i koje volim da čujem i vidim.

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija