• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

25.05.2021

20:05

NEVEROVATAN PORAZ SRBINA! Peđa nije mogao NI GEM  da osvoji u BEOGRADU !

Tenis

NEVEROVATAN PORAZ SRBINA! Peđa nije mogao NI GEM da osvoji u BEOGRADU !

Podeli vest

Srpski teniser Peđa Krstin poražen je oda Slovaka Aleksa Molcana sa 6:0, 6:0 u 2. kolu turnira

Peđa Krstin, koji zauzima 285. mesto na ATP listi, nije mogao ništa da učini, čak ni gem da uzme.

Srpski teniser Pedja Krstin izjavio je posle poraza od Slovaka Aleksa Molčana u drugom kolu ATP turnira u Beogradu da je zadovoljan učešćem uprkos današnjem ubedljivom porazu.

Krstin je danas poražen od Slovaka Molčana, 255. tenisera sveta, bez osvojenog gema 0:6, 0:6.

Foto: Starsportphoto

 



- Ne osećam se baš dobro, ali dao sam sve od sebe. Srećan sam što sam se plasirao u drugu rundu, bez obzira na rezultat danas. Nadam se da ću sledeći put proći drugu rundu. Nastaviću vredno da radim, ovo može samo da mi pomogne da napredujem. Rezultat nije bitan, već sam ga zaboravio - rekao je Krstin.

Krstin je naglasio i da su ovakvi turniri veoma značajni za mlade srpske tenisere.

- Veoma nam je važno što imamo ovakve turnire, kako za ljubitelje tenisa tako i za igrače. Hvala direktoru turnira Djordju Djokoviću, kao i Novaku Djokoviću što su mi dali priliku da igram. Srećan sam što sam dobio vajld kard, bitno je za tenis u Srbiji da imamo veliki broj turnira u obe konkurencije i nadam se da će tako biti i narednih godina- izjavio je Krstin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija