• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2021

20:33

ŠAMPIONKA SIGURNA U PARIZU! Dva OGROMNA iznenađenja u ženskom delu žreba!

Tenis

ŠAMPIONKA SIGURNA U PARIZU! Dva OGROMNA iznenađenja u ženskom delu žreba!

Podeli vest

Poljska teniserka Iga Švjontek plasirala se u treće kolo Rolan Garosa pošto je sa 2:0 u setovima savaladala Rebeku Peterson iz Švedske

Mlada Poljakinja je aktuelna šampiona Rolan Garosa, a u prva dva kola pokazala je da je u Pariz stigla da odbrani tron! Švjontekova je u prvok kolu sa 2:0 savladala Juvan, a sada je na "meniju" bila Rebeka Peterson koja je uzela samo dva seta (6:1, 6:1). 

Foto: tanjug/AP Photo/Gregorio Borgia

Šveđanka je tokom meča samo jenom bila sigurna na svom servisu i to tek na kraju drugog seta, dok je Švjontekova prethodno napravila šest brejkova i rutinski stigla do trećeg kola gde će joj rivalka biti Anet Kontavejt. 

Tokom dana u Parizu viđeno je veliko iznenađenje pošto je prva teniserka sveta Ašli Barti predala svoj meč drugog kola Magdi Linet pri vođstvu Poljakinje 1:0 u setovima, te u trećem kolu na Rolan Garosu neće biti dve najbolje teniserke današnjice. 

Foto: Tanjug/AP

Pored eliminacije Bartijeve, najveće "čudo" je napravila Sloun Stivens koja je izbacila devetu igračicu sveta Karolinu Pliskovu sa 2:0, dok je od favorita najsigurnija bila Elena Svitolina. 

WTA Rolan Garos 5. dan:

Kostjuk - Ženg 2:0

Lepčenko - Mučova 0:2

Li - Svitolina 2:0 

Martincova - Pegula 0:2

Šarma - Jabur 0:2

Kenin - Baptiste 2:0

Barti - Linet 0:1 (predano)

Aleksandrova - Krejčikova 0:2

Gračeva - Đorđi 2:1

Pliskova - Stivens 0:2

Sakari - Paolini 2:0

Dijas - Mertens 1:2

Gauf - Vang 2:0

Fero - Brejdi 1:2

Kontavejt - Mladenović 2:0

Peterson - Švjontek 0:2


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija