• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.06.2021

16:45

EPSKI SPEKTAKL U TREĆEM KOLU ROLAN GAROSA! Četiri i po SATA ATOMSKOG tenisa i KRAJ za još jednog NOSIOCA!

Tanjug/AP

Tenis

EPSKI SPEKTAKL U TREĆEM KOLU ROLAN GAROSA! Četiri i po SATA ATOMSKOG tenisa i KRAJ za još jednog NOSIOCA!

Podeli vest

Mladi španski teniser Alehandro Davidovič Fokina savladao je Kaspera Ruda sa 3:2 posle nešto više od 4 i po sata tenisa

Bez ikakvog pogovora, duel Davidovič Fokine i Ruda najbolji je u dosadašnjem izdanju Rolan Garosa! Mladi Španac i 15. nosilac turnira publici na "Filip Šatrijeu" pružili su epski spektakl od pet setova i nešto više od četiri i po sata tenisa! Na kraju, Davidovič Fokina ide dalje posle 3:2 (7:6, 2:6, 7:6, 0:6, 5:7).

Foto: Tanjug/AP

Skoro sat i po vremena trajala je borba dva majstora tenisa u prvom setu, viđena su četiri brejka, ali je odluka o pobedniku pala u taj-brejku! Ponovo ni jedan, ali ni drugi nisu bili sugrni na svom servisu, posebno Rud koji je prosuo tri poena i dao ogromnu prednost Fokini da povede sa 1:0. 

Foto: Tanjug/AP

Razigrao se Rud u drugom setu i lako ga rešio u svoju korist sa 6:2, ali je treći ponovo doneo mnogo uzbuđenja i novi taj-brejk, a talentovani španski teniser ponovo je bio jači u tom segmetnu igre. 

Rud je obrisao patos sa Davidovičem Fokinom u četvrtom setu i dobio ga sa 6:0, delovalo je u tim momentima da će Norvežanin posle velike drame proći u četvrto kolo, ali je peti set doneo najviše uzbuđenja. Nije bilo brejkova sve do rezultata 5:5, kada je Fokina iskoristio četvrtu brejk loptu i došao u priliku da servira za meč.

Foto: Tanjug/AP

Uzvratio je Rud sjajnim tenisom u sledećem gemu, imao veliki broj brejk šansi, spasio još više meč lopti Davidoviča Fokine koji je na kraju uspeo da završi meč i zakaže duel sa Federikom Delbonisom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija