• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2021

10:54

KAKO DIVAN DAN! Ovo se NE PAMTI! Nadal i Federer ZAJEDNO predaleko od SRBINA! POGLED NA ATP LISTU OSTAVLJA BEZ DAHA!

Tanjug/AP

Tenis

KAKO DIVAN DAN! Ovo se NE PAMTI! Nadal i Federer ZAJEDNO predaleko od SRBINA! POGLED NA ATP LISTU OSTAVLJA BEZ DAHA!

Podeli vest

Novak Đoković je na impresivan način osvojio Rolan Garos, već je i umakao svojim pratiocima na ATP listi, na kojoj je i dalje prvi, ali OVAKO ubedljivo prvi je nerealno

 Rafael Nadal i Rodžer Federer od ovog ponedeljka zajedno zaostaju za Noletom čak 10.531 bod!

Pre jučerašnjeg dana i osvajanja pehara u Parizu, Novak Đoković je bio na 1.520 bodova udaljenosti od drugoplasiranog Danila Medvedeva!

Foto: Tanjug/AP

 

Imao je i 1.683 bodova manje od branioca titule Rafaela Nadala.

U ovom momentu, Đoković beži 1.970 Medvedevu, čak 3.483 Nadalu kog je Nole eliminisao u polufinalu, a čak velikih 7.048 Federeru, koji je u Parizu odustao i pre očekivanog meča sa Đokovićem u četvrtfinalu!

Foto: Tanjug/AP

 

Došlo je do dve promene u Top 10 ATP liste ! Stefanos Cicipas, posle svog prvog učešća u finalu nekog grend slema smenio je sa četvrte pozicije Dominika Tima, a u Top 10 je ušao Roberto Bautista Aguta, izabacivši na svoje dosadašnje, 11. mesto, Dijega Švarcmana!

Dušan Lajović je sa 39. pao na 40. poziciju, Filip Krajinović sa 41. na 44, napredovao je Miomir Kecmanović za jedno mesto i to na 47, dok je Laslo Đere ostao 55. igrač sveta.

ATP lista

1. Novak Đoković (Srbija) 12.113 boda

2. Danil Medvedev (Rusija) 10.143

3. Rafael Nadal (Španija) 8.630

4. (5.) Stefanos Cicipas (Grčka) 7.980

5. (4.) Dominik Tim (Austrija) 7.425

6. Aleksandar Zverev (Nemačka) 7.350

7. Andrej Rubljov (Rusija) 5.910

8. Rodžer Federer (Švajcarska) 5.065

9. Mateo Beretini (Italija) 4.103

11. (10.) Roberto Bautista Agut (Argentina) 3.170


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JaPaja

pre 2 godine

Draga redakcijo. Treba mi jedna tacna kao ova [to drzi Cicipas. Ima li negde da se kupi? Kom[ija mi re;e da ima na Buvljaku ali meni ne treba ekstra kvalitet , dovoljan je i ovaj na slici.

Boban

pre 2 godine

Jedini teniseri koji u dalekoj budućnosti mogu dostići Novaka su: 2. Danil Medvedev (Rusija) 10.143 4. Stefanos Cicipas (Grčka) 7.980 6. Aleksandar Zverev (Nemačka) 7.350 Teniseri u padu rejtinga su: 3. Rafael Nadal (Španija) 8.630 5. (4.) Dominik Tim (Austrija) 7.425 Teniser koji nema više nikakve šanse: 8. Rodžer Federer (Švajcarska) 5.065

Ljudi sta vam je

pre 2 godine

Djokovic je najbolji svih vremena, a ne "srbin je najbolji". Evo dokaza - ja i dalje sedim, i kucam glupe komentare, kao i Vi ostali, dok Novak osvaja trofeje. Dakle, to je njegovo delo i njegovog tima, a ne delo "srba". Novak u svom timu i nema srba, zar ne? A i sam je od majke hrvatice i oca crnogorca. Da je rodjen u Zagrebu, nikad ne bi rekao da je srbin, a i vise nesto ne dize tri prsta, ako sam dobro primetio? Nema ni slavlja sa srbskom trobojkom - presahnulo srbstvo? Hahaha!!! Ljudi, nase komplekse ne moze izleciti ni hiljadu njegovih uspeha. On je slavan, a mi smo neslavni. On pobedjuje, nama plene imovinu dok gledamo mec i strepimmo za srbstvo. Bolje da gledamo svoja posla. ali, nemamo ni posao...

Baki

pre 2 godine

Federer nije odustao nego se usrao od straha da će izgubiti od Novaka i pobegao glavom bez obzira .

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija