• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2021

08:53

ROMANTIČNI NOLE POKAZAO SVETU KOLIKO VOLI JELENU! Ovo je za njega poseban dan! SREĆNI SMO ŠTO TE IMAMO! /FOTO/

Reuters

Tenis

ROMANTIČNI NOLE POKAZAO SVETU KOLIKO VOLI JELENU! Ovo je za njega poseban dan! SREĆNI SMO ŠTO TE IMAMO! /FOTO/

Podeli vest

Supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Jelena, danas slavi rođendan a čovek koji je ispisao istoriju "belog sporta" pokazao je javno koliko mu znači i koliko je voli

Novak Đoković se nekoliko dana odmarao u Beogradu, gde je zajedno sa porodicom i prijateljima proslavio 19. trofej na najvećim turnirima! 

Nije odmor dugo potrajao, sledi Vimbldon, pa Olimpijske igre, ali nije sjajni sportista zaboravio da svojoj supruzi Jeleni javno čestita rođendan.

To je na društvenoj mreži Instagram učionio u ponoć! Oni su na Noletovoj slici svojim rukama napravili srce i pokazali koloiko je jaka njihova ljubav... 

 Srećan rođendan, ljubavi. Srećni smo i zahvalni što te imamo u našim životima - napisao je Novak u čestitki upućenoj Jeleni i na srpskom i na engleskom - da ceo svet razume!

Jelena Đoković je danas napunila 35 godina, a ona i Novak su ponosni roditelji dečaka Stefana i devojčice Tare.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija