• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2021

14:28

NOVAK ILI RODŽER - KO ĆE BITI U PREDSEDNIČKOM APARTMANU?  Oštre mere očekuju tenisere na Vimbldonu!

Tenis

NOVAK ILI RODŽER - KO ĆE BITI U PREDSEDNIČKOM APARTMANU? Oštre mere očekuju tenisere na Vimbldonu!

Podeli vest

Teniserima neće biti lako na Vimbldonu, jer ih čekaju brojna ograničenja, jer će se i ovo takmičenje odigrati u uslovima “balona” zbog pandemijer koronavirusa

Igrači neće moći, kao ranije, da tokom takmičenja budu u iznajmljenim kućama. Svi učesnici, uključujući i članove njihovih ekipa biće smešteni u istom hotelu – Park Plaza sa 1.109 soba i apartmana.

Najam jednokrevetne sobe koštaće 220 funti, dok će za dvokrevetnu biti potrebno da se izdvoji 280 funti. Čak 63 apartmana ima spoljne balkone, pa se očekuje da će njih dobiti igrači koji dođu na turnir sa svojim porodicama, prenose engleski mediji. 

Foto: ap photo

 

Hotel je od teniskog kompleksa udačje 45 minuta vožnje, a pogled iz soba prostiraće se ka Temzi, čuvenom azilu za pse i mačke “Batersi dogs end kets” i bolnici Sent Tomas, gde se britanski premijer Boris DŽonson lečio od koronavirusa.

Ovo pravilo smeštaja moraće da poštuju svi igrači, pa čak i domaći koji su iz Londona, a organizatori veruju da će za sve tenisere biti dovoljno primamljiva nagrada od 50.000 evra za prolazak prvog kola da bi zaboravili sva ograničenja.

Britanski “Dejli mejl” koji je objavio reportažu o smeštaju tenisera u Park Plazi piše da hotel ima jedan predsednički apartman. Postavlja se pitanje da li će ga organizator dati na korišćenje Rodžeru Federeru, Sereni Vilijams ili pobedniku poslednjeg izdanja na Vimbldonu Novaku Đokoviću.  

Biće pravo čudo ako Novak dobije prednost u odnosnu na Rodžera, s obzirom na to da Britanci nisu fanovi prvog tenisera sveta, iako brani titulu i dolazi kao šampion Rolan Garosa. Apartman inače  ima 132 kvadrata, tri sobe, balkon...

 

Foto: reuters

 

Takođe, posetama lokalnim pabovima, omiljena zanimacija Nika Kirjosa u Londonu, biti najstrože zabranjena, pa će tako svaki sličan prekršaj biti sankcionisan udaljavanjem tenisera sa turnira.

Novak Đoković na Vimbldonu juri  20. grend slem trofej, treći ove godine po redu, pošto je osvojio već Melburn i Rolan Garos.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

Po ovim cjenama smjestaja rekao bi da ce igraci dodatno zaraditi ovoga puta.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija