• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2021

15:47

OVO JE SMEŠNO! Australijanac tvrdi da Novak ne želi Kirjosa na startu Vimbldona!

Tanjug/AP Photo/Michel Euler

Tenis

OVO JE SMEŠNO! Australijanac tvrdi da Novak ne želi Kirjosa na startu Vimbldona!

Podeli vest

Nekadašnji prvi teniser sveta Australijanac Džon Njukomb kaže da Novaku Đokoviću kao rival u prvom kolu Vimbldona nikako ne bi odgovarao Nik Kirjos

Kontroverzni Australijanac u London stiže bez mečeva na travi, a nije se baš ni naigrao prethodnih godinu dana.

S druge strane, Đoković dolazi u London u strašnoj formi, nakon što je u Parizu osvojio 19. grend slem u karijeri.

Ali, i pored svega, Njukomb ističe da će upravo on biti "mina" za mnoge nosioce. 

- Siguran sam da Đoković ne bi želeo da igra sa Kirjosom u prvom kolu Vimbldona. Gledajte, biće mnogo vrhunskih igrača koji neće želeti da vide Nika u svom delu žreba. Biće ga veoma teško pobediti - rekao je Njukomb.

Foto: reuters

Nik Kirjos

On dodaje da je za Kirjosa opasnost ako bi ga u prvoj rundi iscrpeo neki solidan igrač i oduzeo mu energiju za drugo kolo i eventualni duel sa top teniserom.

- Ako ima jedan težak meč, možda će imati problema sa pripremom za naredni. Pretpostavljam da e vrhunski teniseri nadaju da će Kirjosu na startu pasti neki solidan igrač koji će vraćati sve i tako ga frustrirati - dodao je on.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Senka

pre 2 godine

Bolje nek napiše da li ga možda Federer želi u prvom kolu, a Noleta nek jednom zaobiđu u komentarima?!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija