• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2021

18:48

POTPUNI KRAH KARIJERE! Prvi PREGLED loš za GREND SLEM šampiona!

Tenis

POTPUNI KRAH KARIJERE! Prvi PREGLED loš za GREND SLEM šampiona!

Podeli vest

Austrijski teniser Dominik Tim mogao bi da propusti predstojeći Vimbldon zbog povrede ručnog zgloba

Šampion Ju Es opena je u utorak predao meč Adrijanu Manarinu na turniru na Majorki, nakon što se činilo da je povredio zglob kada je udario forhend, preneo je danas Bi-Bi-Si (BBC). Prvi pregledi skenerom nisu bili jasni.

Foto: reuters

Tim će se konsultovati sa specijalistom u Barseloni pre nego odluči da li će igrati na Vimbldonu. On je ispao u prvom kolu Rolan Garosa ove godine, a prethodno je pauzirao od takmičenja, kako bi se oporavio od psihičkih i fizičkih napora nakon što je osvojio Ju Es open prošlog septembra.

Vimbldon počinje u ponedeljak i trajaće do 11. jula.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija