• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2021

07:07

NADAL ŠOKIRAO SVET KOMENTAROM O POLUFINALU ROLAN GAROSA! NOVAK nije bio BOLJI, Rafa je GREŠIO i zato je SRBIN pobedio!?

tanjug/AP Photo/Michel Euler

Tenis

NADAL ŠOKIRAO SVET KOMENTAROM O POLUFINALU ROLAN GAROSA! NOVAK nije bio BOLJI, Rafa je GREŠIO i zato je SRBIN pobedio!?

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je drugu titulu na Rolan Garosu, a dešavanja iz Pariza su još glavna tema u teniskim krugovima

Đoković je do pobede stigao nakon velikog preokreta protiv Stefanosa Cicipasa, a finalnom meču prethodio je duel protiv Rafaela Nadala u kom je srpski as bio neverovatan. Novak je naneo drugi poraz Špancu na teniskoj šljaci i bukvalno ga je "počistio" sa terena, ali tako ne misli Rafin bivši trener Toni Nadal. 

Foto: Tanjug/AP

- Nisam primetio da je Novak igrao na nekom posebno visokom nivou. Izuzev poslednjeg seta, tada jeste. Istina je da je osvojio neke veoma dobre poene, ali je Rafa grešio mnogo više neog inače. Napravio je 55 neiznuđenih grešaka i to je olakšalo Novaku da igra bolje. Ako pogledate Rafine brojke od 2020. do 2021. godine, videćete razliku - rekao je Toni Nadal za "Marku". 

Iako je bilo jasno da je Novak za klasu bolje odigrao polufinale od Nadala, izuzev prvog seta, stric španskog asa nastavio je da umanjuje značaj Đokovićeve pobede. 

- Na kraju je balans u pitanju, kada jedan ode gore, drugi ode dole i tako u krug. Nisam video nestvarno dobar meč. Pročitao sam da mnogi kažu da je bio visok nivo igre as puno superlativa i to ja nisam video. Moj brat Mikelanđelo me je pozvao posle meča i rekao sam mu isto - istakao je on. 

Foto: AP/Photo

Za kraj, Nadal je odlučio da ne igra na Vimbldonu, a to je posebno iznenadilo sadašnjeg trenera Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima.

- Iznenadio sam se. Istina je da ima neke male probleme, al isam očekivao da će igrati - podvukao je Toni Nadal. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
joledr

pre 2 godine

Slažem se, apsolutno. I Nadal, svaki put kada je pobedio Novaka, nije pobedio zbog svoje dobre igre. Već zato što je Nole puno grešio ???

dusan

pre 2 godine

I ovo je bio ucitelj jednog "vrhunskog" sportiste.Nije ni cudo odakle toliko podmuklosti i licemerja u tom mladom coveku Nadalu Rafi.Ocigledno familijarno,po genima.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija