• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.07.2021

16:44

NOVAKA ČEKA POTENCIJALNA "MINA" U OSMINI FINALA! Specijalista na ŠLJACI tiho stigao u sam VRH tenisa! /FOTO/

Tanjug/AP

Tenis

NOVAKA ČEKA POTENCIJALNA "MINA" U OSMINI FINALA! Specijalista na ŠLJACI tiho stigao u sam VRH tenisa! /FOTO/

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković tek treba da odigra svoj meč trećeg kola, ali je već sada saznao potencijalnog rivala u osmini finala

Čileanac Kristijan Garin je u trećem kolu savladao Pabla Martineza sa 3:1 u setovima i tako izborio osminu finala na trećem grend slemu u godini, a kao i većini južnoameričkih tenisera omiljena podloga mu je šljaka. 

Foto: Tanjug/AP

Garin je trenutno 23. igrač sveta, ali je tu stigao poprilično tiho iako već sada ima pet ATP titula i sve su osvojene na šljaci. Od 2019. godine Čileanac je slavio u Hjustonu, Minhenu, Kordobi, Rio de Žaneiru i Santjagu.

Zanimljivo, što se tiče grend slemova ova godina mu je do sada najjača pošto je i na Rolan Garosu stigao do osmine finala. Poznat je kao dobar "autsajder" pošto je u karijeri uspevao da dobije i Aleksandra Zvereva i Danila Medvedeva kada su njih dvojica već bila u vrhu svetskog tenisa. 

Foto: Tanjug/AP

Novak i Garin su se samo jednom sastajali i to 2020. godine na ATP Kupu u Australiji kada je srpski as ubedljivo slavio sa 6:3, 6:3. Ipak, 25-godišnji Čileanac je do sada pokazao značajan napredak na travi pošto je prethodne tri godine eliminisan u prvom kolu u Londonu, te bi mogao da predstavlja "minu" našem teniseru. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Beki

pre 2 godine

Kakva bre mina , Novak je najbolji na svetu i svako ko igra sa njim je ausajder ,ako je Nole zdravi i nema tih zdravstveni problema niko ga ne moze pobediti.

Molics

pre 2 godine

Novak Đoković je mina za sve učesnike Wimbldona.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija