• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2021

15:16

FEDERERU OTVOREN PUT DO FINALA! Šok na Vimbldonu, ispao Danil Medvedev!

reuters

Tenis

FEDERERU OTVOREN PUT DO FINALA! Šok na Vimbldonu, ispao Danil Medvedev!

Podeli vest

U četvrtfinalu Vimbldona prvi put u karijeri igraće Poljak Hubert Hurkač i to protiv Rodžera Federera

Poljak Hubert Hurkač je za četvrtfinale pobedio Danila Medvedeva rezultatom 2:6, 7:6, 3:6, 6:3, 6:3 posle dva dana igre.

Kiša je u ponedeljak predveče prekinula program i meč Danila Medvedeva i Hurberta Hurkača odložila za utorak.

Drugi teniser sveta vodio je 2;1 u setovima, dok je u četvrtom 4:3 za Poljaka, bez brejka. Ali, kada je meč nastvaljen u utorak, Hurkač je napravio brejk u osmom gemu, a onda na svoj servis potvrdio osvajanje seta - 6:3.

Foto: reuters

 

Nastavio je u istom ritmu, dok se Rus nije baš snalazio na terenu posle nastavka meča. Poljak mu je oduzeo servis gem za prednost od 2:1, a potom je i potvrdio brejk i poveo 3:1, a potom iskostio prvu meč loptu za pobedu od 3:2.

Hurkač i Federer su do sada odigrali jedan meč, a pobedio je Rodžer u Indijan Velsu pre dve godine. 

- Šta reči o Rodžeru? Toliko je toga uradio, toliko je trofeja osvojio, ovde ima podršku publike. Neće mi biti lako. Moraću dobro da pripremim taktiku - kazao je Poljak posle velike pobede.

Borbu za trofej će nastaviti Novak Đoković, Marton Fučovič, Mateo Beretini, Karen Hačanov, Feliks Ože-Aljasim, Rodžer Federer i Denis Šapovalov.Sada im se pridružio i Hurbert Hurkač.

VIMBLDON


Četvrtfinale

Novak Đoković - Marton Fučović

Rodžer Federer - Hubert Hurkač

Mateo Beretini -  Feliks Ože-Alijasim 

Karen Hačanov - Denis Šapovilov

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija