• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2021

23:22

NEMAM ŠTA DA IZGUBIM! Fučovič najavio "TENISKI RAT" NOVAKU!

Reuters

Tenis

NEMAM ŠTA DA IZGUBIM! Fučovič najavio "TENISKI RAT" NOVAKU!

Podeli vest

Mađarski teniser Marton Fučovič naredni je rival Novaka Đokovića na Vimbldonu

Fučovič će sutra od 14:30 pokušti da zaustavi najboljeg tenisera današnjice u pobedničkoj seriji i tako napravi još jedno veliko iznenađenje na Vimbldonu pošto je prethodno izbacio Sinera, Švarcmana i Rubljova. 

- Za mene, Đoković, Federer i Nadal su najveći svih vremena. Ne vidim razliku među njima. Kada igram protiv nekog od njih, meni je to čisto zadovoljstvo. Oni izvlače sve najbolje iz mene i smatram da mogu samo da učim i napredujem iz takvih mečeva - ističe on. 

Foto: Tanjug/AP

Ipak, Fučovič smatra da je najsličniji Novakovoj igri. 

- Novakova igra možda nije tako zabavna kao Federerova ili kada Nadal svom snagom uzdara lopticu, ali ja jako volim da igram protiv njega. Mogu da pravim razmene s njim. Igrali smo dva puta do sada, oba puta je pobedio, ali stvarno mi se sviđa način kako igra. Čak mislim da su naši stilovi dosta slični. Obojica volimo duge razmene, da igramo agresivno sa osnovne linije. On je jako dobar - rekao je Fučovič. 

Foto: Tanjug

Mađar neće imati šta da izgubi sutra na Centralnom terenu protiv Novaka, a kako kaže cilj mu je da uživa. 

- Protiv Novaka i ostalih momaka top klase ne možete da kažete koja je to dobitna strategija. Ja ću izaći na teren i trudiću se da uživam u svakom trenutku, boriću se za svaki poen. I to će mi biti najvažnije - podvukao je on. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija