• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.07.2021

19:36

NOVAK RAZBIJA ŠAPOVALOVA! Kanađanin PODIVLJAO, VIKAO na SUDIJU! /VIDEO/

Tanjug/AP

Tenis

NOVAK RAZBIJA ŠAPOVALOVA! Kanađanin PODIVLJAO, VIKAO na SUDIJU! /VIDEO/

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković vodi sa 2:0 u setovima protiv Denisa Šapovalova

Veliku borbu vode Đoković i Šapovalov u polufinalu Vimbldona, ali je srpski teniser za sada jači u "mentalnoj igri". 

Videlo se da Kanađanin nije jak "u glavi" koliko i Srbin pošto je posle izgubljenog drugog seta počeo da divlja i viče na sudiju zbog Novakovog čelindža. 

Najbolji teniser današnjice je pogodio liniju, čuo se sudija koji je viknuo aut, ali je Šapovalov udario lopticu i pogodio mrežu. Ipak, Novak je tražio čelindž koji je pokazao da je lopta bila na liniji te su poen i set pripali Đokoviću. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija