• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.07.2021

08:28

SRAMNO! FEDERER POKAZAO PRAVO LICE! Novak stiže Rodžera, pa sad titule NISU VAŽNE! Bedan potez pred finale Vimbldona!

ap photo

Tenis

SRAMNO! FEDERER POKAZAO PRAVO LICE! Novak stiže Rodžera, pa sad titule NISU VAŽNE! Bedan potez pred finale Vimbldona!

Podeli vest

Novak Đoković u nedelju (15.00, RTS 1) u finalu Vimbldona igra protiv Matea Beretinija

Prvi teniser sveta ima šansu, ako osvoji šesti trofej u Londonu, da se izjednači sa najvećim rivalima po broju grend slem titula, Rafael Nadal i Rodžer Federer imaju po 20.

Godinama se polemiše ko je najbolji svih vremena, Đoković, Nadal ili Federer, a Novaku je uglavom bio u drugom planu zbog  broja najvećih titula. Ali, ako utiša London, srušiće poslednje uporište kritičara.

Foto: ap photo

Novak Đoković bio bio u čudu kada bi ga zanimalo šta Federer priča

Međutim, kada je došao nadomak istrorije, izgleda da trofeji više nisu bitnu. Federer je pred finale pokazao pravo lice, koje krije iza laskanja i komplimenata.

Foto: tanjug/ap photo

 

Oni koji prate i podržavaju karijeru Federera više ne smatraju brojeve titula toliko važnim. Kao ni međusobni skor 27:23 za Novaka ... Sada je postao važniji "umetnički dojam" kojim je Federer pobeđivao, a broj trofeja više nije tako značajan. Jasno, s obzirom na to da je Novak oborio skoro sve Federove rekorde. 

Foto: tanjug/ap photo

 

U najnovijoj reklami poznatog proizvođača satova, narator izgovara tekst kojim relativizuje značaj grend slemova, a ističe Federera kao nespornog najvećeg istoriji.

- Kako tačno merimo veličinu? Brojem titula? Brojem grend slemova? Možda. Ali ne samo njima. Zato što postoje određene stvari koje brojevi ne mogu da predoče. Brojke neće pokazati da ovaj čovek igra tenis lepše nego što je to i ko ikada činio. Brojke neće pokazati da je ovaj čovek najpoštovaniji sportista na svetu zbog svoje gracioznosti i elegancije kako na terenu, tako i van njega. Istina je, od sada pa na dalje šta god večna lista bude pokazivala njegova legendarnost može jedino da raste. Jer vremenom, zaostavština Rodžera Federera će se pokazati večnijom od bilo kog broja - navode u reklami.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amater

pre 2 godine

AKO POBEDIS FEDERERA KOJI JE "UMETNICKI DOJAM" 27 PUTA NORMALNO JE DA JE TVOJA UMETNOST NA VECEM NIVOU...BRAVO DJOKOVICU...!!!!

Goran

pre 2 godine

Nole samo ih ti lupaj. J...š umetnički dojam. Pobede i titule se broje. A to što federer graciozno trčkara po terenu, to može da se sviđa mirki i nekom proizvođaču satova. Ti si ih brate sve oduvao.

Milan

pre 2 godine

Штета што није жива Милка Бабовић, па да га оцени за уметничко дојам???. Само нека се теше, Ноле је ГОАТ.

Bezimeni

pre 2 godine

Psi laju,vetar nosi! Cinici pucaju od muke,upleki su se u sopstvene smicalice u osporavanju Novakovih rezultata,a zaboravljaju da od pamtiveka u sportu ostaju zabeleženi samo rezultati,rekordi! Umetnički dojam je i pobediti! Za sada zakon sile nije uspeo da nametne svoja pravila! Nole,gazi,pobeedjuj,onsraj rekorde,neka cinici pucaju od muke!

Milojko

pre 2 godine

Pederer igra kao balerina,a nas to baš z.bole,Djole ,samo cepaj onako ...po srpski ...mlogo ih bole kad ih cepa DJOLE..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija