• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.07.2021

19:46

PIJEM LEKOVE KAD NOVAK IGRA! Ivanišević ODUŠEVIO izjavom nakon Vimbldona! Morate da ga UBIJETE 27 puta i NIJE dosta!

Tanjug/AP

Tenis

PIJEM LEKOVE KAD NOVAK IGRA! Ivanišević ODUŠEVIO izjavom nakon Vimbldona! Morate da ga UBIJETE 27 puta i NIJE dosta!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković odbranio je titulu na Vimbldonu pošto je u finalu savladao Matea Beretinija sa 3:1

Novak Đoković je osvojio 20. grend slem trofej i tako se izjednačio sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom, a nakon meča pravi šou je napravio njegov trener Goran Ivanišević.

Foto: Tanjug/AP

- Osvojio sam turnir kao igrač, kao trener. Ne moram više da dolazim ovde - uz smeh konstatovap je Goran i nastavio. 

- Ponosan sam na njega i kao deo tima i kao prijatelj. Đoković ispisuje istoriju tenisa. Nije bilo najlepše finale, ali je ulog bio veliki. Prva dva gema drugog seta su bila veoma važna.

Često se vidi da Ivanišević teško proživljava poene i mečeve, te je novinare zanimalo kako se bori sa tim. 

- Imam jake lekove koje pijem, očigledno je da su veoma dobri čim deluju - rekao je Goran Ivanišević. 

Foto: Starsportphoto

Za kraj, aktuelna je tema može li Đoković da objedini sva četiri grend slema i tako postane tek drugi čovek posle Roda Lejvera kom je to pošlo za rukom. 

- Ako neko može da osvoji Zlatni slem, onda je to Novak. Nije lako boriti se sa svim tim pritiskom, ali je u isto vreme zabavan veliki izazov. Verujem da može da osvoji US open. Novak je kao glavni lik u filmovima, morate da ga 'ubijete' 27 puta da biste pobedili, stalno se vraća - podvukao je Ivanišević. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija