• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.07.2021

20:07

NOVAK NE IDE NA OLIMPIJSKE IGRE? Đoković izjavom sve zabrinuo posle osvajanja Vimbldona!

Tanjug/AP

Tenis

NOVAK NE IDE NA OLIMPIJSKE IGRE? Đoković izjavom sve zabrinuo posle osvajanja Vimbldona!

Podeli vest

Novak Đoković se titulom na Vimbldonu izjednačio se sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom na večnoj listi sa 20 osvojenih grend slem trofeja

Posle velike pobede Nole nije imao lepe vesti za navijače.

Nije prvi teniser sveta siguran da će igrati na Olimpijskim igrama. Otkrio je da ozbiljno razmatra da li će igrati u Japanu, pre svega zbog velikih ograničenja japanskih vlasti, ali i odluke da ne bude navijača.

Foto: Tanjug/AP

 

- Moraću da razmislim o tome. Nema navijača, puno je ograničenja. Plan je bio da idem, ali sada je 50-50! - šokirao je sve prvi teniser sveta i objasnio:

- Razočaran sam bio kada sam pre dan, dva čuo da neće biti publike. Čuo sam i da će biti mnogo ograničenja kada je reč o kretanju u selu. Navodno nećemo moći da gledamo druge sportiste. Ne mogu čak da povedem ni svog španera koji je veoma važan deo mog tima. Limitiran sam brojem ljudi koje mogu da imam u timu!

Voleo bi Nole da igra za Srbiju, ali...

- Igranje za Srbiju mi uvek ispuni srce najlepšim emocijama, uvek sam tu za svoju zemlju. Veliki mi je cilj da osvojim zlato. Neko bi mi rekao da je ovo velika prilika i da idem, jer su mnogi otkazali, ali uz sve ove restrikcije… Osvežiću se i doneti odluku u naredna tri, četiri dana - kazao je Nole posle pobede protiv Matea Beretinija u finalu Vimbldona.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 2 godine

Gde je sada čuveni stručnjak za tenis - Mats Vilander ? Dali je konačno uvideo da kad mržnja navija, uvek pogreši. Sram ga bilo. Nadam se da neće više biti angažovan kao stručnjak za tenis. Pa njegove prognoze su politički motivisane - on MRZI Srbe. Može samo da me poljubi u produžetak kičme.

moma52

pre 2 godine

Nole zaslužio si odmor.Ova olimpijada će se na silu održati i podržavam te da ne učestvuješ na tom takmičenju.Kalendar je pretrpan,a želiš najviše.odmori,ako je Jokiću potreban odmor iz NBA gde se pola lige igra rekreativno,šta reći o tvojim naporima,gde se boriš na terenu i protiv celog sveta van terena.Batali OI i spremi se za Yu s open,ili kako se već zove.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija