• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.07.2021

12:43

VILANDER U TOTALNOM ČUDU! Pogledate Federera i Nadala, a onda Đokovića i pomislite...

Tenis

VILANDER U TOTALNOM ČUDU! Pogledate Federera i Nadala, a onda Đokovića i pomislite...

Podeli vest

Mats Vilander je tokom Vimbldon govorio da ne vidi ko bi ove sezone mogao da zaustavi Novaka Đokovića

Prvi teniser sveta je u Londonu dokazao da je Šveđanin u pravu, osvojio je šesti Vimbldon i 20. grend slem, pa je sada egal sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom. 

Vilander ni sada nije krio oduševljenje zbog 20. grend slem titule.  Rodžera Federer i Rafael Nadal, po njegovom mišljenju, imaju već sada velike limite i teško će nastaviti da se takmiče sa Novakom Đokovićem, čijim uspesima ne vidi kraj.

Foto: Starsportphoto

Mats Vilander

- Kada pogledate Federera ili Nadala, imate utisak da njih dvojica mogu tako još godinu dve, a onda nakon toga vidite Novaka i pomislite: "On može još deset godina ovako". Pametniji je nego ranije - rekao je Vilander.

On je otkrio neke detalje iz razgovora sa Andreom Agasijem, koji je radio sa Srbinom u jednom periodu.

Foto: reuters

 

- Bio je iznenađen kada je Novak počeo da koristi mane protivnika, nije promašivao i igrao je čiste udarce. Mlađa generacija je nekada imala utisak da može mnogo lakše da igra sa Novakom nego sa Rafom ili Rodžerom. Sada to nije slučaj - zaključio je Vilander.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milutin

pre 2 godine

Zaista neverovatno, bili su Federer i Nadal, kao nadljudi, nešto najveće što je tenis imao, onda se pojavio Novak, kao običan čovek, i prešao preko njih kao da su običan prosek. E to ih najviše boli.

popara

pre 2 godine

Vilander lupa!Novak je daleko ispred Nadala I Federera,A,Vilander hoće da ih izravnja:

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17