• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.07.2021

10:04

SKANDALOZAN TEKST! MRZIM NOVAKA ZBOG NJEGOVE MAJKE! Novinar ŠOKIRAO SVET i OTKRIO zašto ne može da navija za ĐOKOVIĆA!

Tenis

SKANDALOZAN TEKST! MRZIM NOVAKA ZBOG NJEGOVE MAJKE! Novinar ŠOKIRAO SVET i OTKRIO zašto ne može da navija za ĐOKOVIĆA!

Podeli vest

Indijac je zapanjio svet najnovijom kolumnom! Novinar Šajam Kamal pisao je o srpskom teniseru Novaku Đokoviću i nije ni želeo da sakrije da ga mrzi

Novak Đoković se izjednačio na večnoj listi sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom po broju osvojenih grend slemova, pa su i oni koji nisu do sada (bar većina njih) priznali da je Srbin definitivno najbolji teniser svih vremena.

Foto: Starsportphoto

 

Neverovatnu pažnju teniske javnosti privukla je kolumna indijskog novinara Šajama Kamala, koja je osvanula na portalu "Sportkeed". Ogorčeni Indijac je istakao da mrzi srpskog tenisera, a u tekstu sa naslovom "Zašto ne mogu da navijam za Novaka Đokovića" napisao je sledeće:

- Da moram da izaberem jednog igrača da igra tenis za moj život, ne bih izabrao Đokovića, čak i da znam da mi je to jedina šansa da ostanem živ. I pored svega, moram da priznam da je Đoković verovatno najbolji teniser svih vremena, iako još traje ta debata. Mrzim ga kao da je fašista. Zašto? Zato što je njegova majka Dijana 2008. godine rekla 'kralj je mrtav, živeo kralj', kada je Đoković pobedio Federera u Australiji 2008. godine. Kada sam 13 godina kasnije video da je njegove ime ponovo na zidu na Vimbldonu, setio sam se sa kolikom ga strašću mrzim. Ali, on je i dalje ovde. Bolji je od Nadala i Federera. Sve ima bolje od njih, sve je na njegovoj strani -napisao je on i dodao:

Foto: reuters

 

Kako je postao najbolji? Videli ste u finalu Vimbldona, poslednji poen. Igrao je 11 udaraca na 2:1 u setovima i 5:3 protiv jednog Matea Beretinija i čekao je da on pogreši. To je dobar potez, ali ko voli takav tenis?Dugo sam razmišljao zašto ga toliko mrzim. Verovatno zbog hladnokrvnosti i tog 'mrtvog' stila. Ako ste navijač Nadala i Federera imate šta da volite. Ovako... Jeste on najbolji i previše je dobar da bi bili uzbuđeni oko njega. Nepobediv je. Ako zvučim ogorčeno, to je zato što jesam - napisao je Kamal u svojoj kolumni i ako ništa drugo, upoznao je ceo svet sa svojim likom i delom! A na koji način - suvišno je reći...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 3 godine

Vidi se da jedan broj Indusa i dalje predstavlja loše engleske kopije. Trude se mučeni na svaki način da se dopadnu svojim kolonijalnim gospodarima, pa makar to bilo i ovako groteskno. Tužno i žalosno!

Pera

pre 3 godine

svaka taraba ima neki natpis .. samo budale prenose poruke ..

Pera

pre 3 godine

Šajam Kamal, indus, mogao bi razmisli koga i kako da mrzi. Englezi su u Indiji istrebili milione indusa, to mu za divno čudo ne smeta. Beli sport koji su igrali samo elitni Englezi se igra zahvaljujući bogatstvu koje su Englezi odneli iz indije. Ni to mu ne smeta. "Kralj je mrtav, živeo Kralj" je opet engleska tvorevina i to ne smeta. Što se mene tiče, nemam ništa protiv da poljubi Novaka u zaobljeni deo reketa.

banat1952

pre 3 godine

Svaka cast Pero, a moze usput i da mu, sto rece Vucicevic, " popusi " reket. Na zdravlje mu bilo.

sledeća vest

Vesti

3 najveća razloga zbog kojih kafa poskupljuje
Društvo

3 najveća razloga zbog kojih kafa poskupljuje

Mesec jul obeležilo je poskupljenje kafe u Srbiji, i nove cene svakako su došle u prvi plan. U drugom planu ostali su razlozi za korekciju cena. Odgovor na pitanje zašto su proizvođači morali da podignu cene već neko vreme je složen i čini ga mreža različitih faktora.

30.07.2024

16:19

Žestok odgovor Milenka Jovanova Aleksandru Paviću: Mi radimo za Srbiju, a ne za Rusiju ili SAD
Politika

Žestok odgovor Milenka Jovanova Aleksandru Paviću: Mi radimo za Srbiju, a ne za Rusiju ili SAD

Početak popodnevnog dela sednice Narodne skupštine obeležilo je obraćanje Aleksandra Pavića (Mi glas iz naroda - prof. dr Branislav Nestorović), koji je poručio šefu poslaničke grupe SNS Milenku Jovanovu „da je usvojio globalističku mantru iz udžbenika CIA“, na šta mu je Jovanov replicirao da, za razliku od Pavića, on nikada nije bio u Americi, dok je Pavić tamo i živeo, te da su Amerikanci mogli lako da ga zavrbuju.

30.07.2024

16:11

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija