• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.07.2021

13:18

NOVAK POSLE SVETOG STEFANA OBIŠAO I KOTOR! Večerao u PRELEPOM ambijentu!

printscreen

Tenis

NOVAK POSLE SVETOG STEFANA OBIŠAO I KOTOR! Večerao u PRELEPOM ambijentu!

Podeli vest

Novak Đoković je posle osvajanja VImbldona otišao u Crnu Goru kako bi se odmorio od naporne sezone

Novak je pobedom nad Mateom Beretinijem osvojio 20. gren slem u karijeri čime se izjednačio sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom.

 

 

Već narednog dana, Novak se uputio na ostrvo Sveti Stefan kako bi posetio manastir u kom se pre sedam godina venčao sa suprugom Jelenom, a potom se zaputio u Kotor!

 

 

Novak je večerao u restoranu ,,Stari Mlin'' u Kotoru u jako lepom ambijentu gde se nalazi tradicionalni mlin kog pokreće voda koja izlazi iz stena i koja se uliva u more.

Restoran je okružen krošnjama smokve i ribnjacima, a tu su i stari drveni mostovi koji su posebna atrakcija za goste.

Srbija još uvek čeka odluku Novaka Đokovića povodom njegovog učešća na Olimpijskim igrama.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija