• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.07.2021

23:01

NOVAK IDE PO "ZLATNI SLEM", ON JE KAO KRALJ ZAMKA! Bivši ŠAMPION oduševljen ĐOKOVIĆEM!

reuters

Tenis

NOVAK IDE PO "ZLATNI SLEM", ON JE KAO KRALJ ZAMKA! Bivši ŠAMPION oduševljen ĐOKOVIĆEM!

Podeli vest

Bivši australijski teniser Pet Keš uveren je da će Novak Đoković već na US openu kompletirati "Zlatni slem"

Sve očiglednije je da je srpski teniser Novak Đoković najbolji svih vremena! Prvi reket sveta je u nedelju osvojio Vimbldon, te mu za "Zlatni slem" treba samo US open. 

Foto: reuters

Australijanac Pet Keš, bivši šampion na Vimbldonu uveren je da će Đokoviću to poći za rukom i to kao prvom u istoriji. 

- Ova godina je sjajna prilika za Novaka Đokovića da osvoji sve Grend slem titule. Bez nepoštovanja drugih igača, ovogodišnji žreb na Vimbldonu je sigurno jedan od najslabijih u poslednjih mnogo, mnogo godina - rekao je Keš za "L'Ekip". 

Keš ističe da Novak trenutno nema konkurenciju i da su svi ostali u velikom zaostatku u odnosu na svetskog broja jedan. 

Foto: reuters

- Dve velike zvezde se vraćaju posle povreda. Endi Marej i Rodžer Federer su igrali dobro, ali više nisu na vrhuncu karijere. Mladi koji dolaze još ih nema. A Novak sedi na vrhu te planine poput kralja zamka - dodao je Australijanac i nastavio. 

- Poslednjih dana se mnogo govori o mogućnosti da Đoković i dalje uništava statističke parametre. Veličanstvena sezona mu omogućava da sanja o nivoima do kojih je bilo gotovo nemoguće doći. Dve se ističu simbolikom i dimenzijom, Olimpijske igre u Tokiju, koje je Nole doveo u pitanje, i US open. Njegov cilj je sigurno da osvoji sva četiri Grend slem turnira u godini. To nije lako ostvariti, ali mislim da je to na njegovoj meti i mora da mu bude prioritet. Apsolutni vrhunac tenisa je slaviti na sva četiri Grend slema u godini - podvukao je on. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija