• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2021

20:11

MISLITE DA JE LAKO RADITI SA NOVAKOM? E PA NIJE! Ivanišević pod STRESOM! TAKO SAM IZABRAO!

reuters

Tenis

MISLITE DA JE LAKO RADITI SA NOVAKOM? E PA NIJE! Ivanišević pod STRESOM! TAKO SAM IZABRAO!

Podeli vest

Nekadašnji teniski šampion, a danas trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević primljen je u tenisku Kuću slavnih

Hrvatski teniski stručnjak  Goran Ivanišević je na fenomenalan način osvojio Vimbldon 2001. godine i od tada interesovanje novinara za njega ne jenjava! Posebno sada kada je trener Novaka Đokovića.

Otvorio je dušu Ivanišević o saradnji sa Srbinom koji piše istoriju "belog sporta".

Foto: Starsportphoto

 

- Moram da budem iskren, veoma je stresno. Ljudi misle da je lako raditi sa Novakom, ali nije. Daću vam moj posao na nedelju dana. Videćemo posle toga da li će te želeti da mi vratite posao posle toga ili ne. Naravno da je velika stvar kada radite sa tako velikim sportistom, ali je u isto vreme veoma zahtevno. Finale nije dovoljno, morate da pobeđujete, računaju se samo pobede, grend slemovi. To je veliki stres. Ipak, to sam izabrao, to volim i to me gura da budem bolji kao trener i kao osoba. Uživam u tome - priča Ivanišević.

Foto: Starsportphoto

 

Hrvatski stručnjak ne želi statistici da pridaje značaj.

- Ne mogu da kažem da ne volim statistiku, ali je ponekad previše. Volim da uprostim stvari, smatram da je tako bolje za igrača i lakše. Teniser ima dovoljno problema na terenu, ako Novaku dam milion informacija onda može da se pogubi i to može da bude frustrirajuće.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija