• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2021

08:24

SRPKINJE KRENULE U JAPAN! Nina se nada MEDALJI i miksu sa ĐOKOVIĆEM! Jorovićeva očekuje mnogo, a Krunićeva uzbuđena kao PRVI PUT! /VIDE0/

Tanjug

Tenis

SRPKINJE KRENULE U JAPAN! Nina se nada MEDALJI i miksu sa ĐOKOVIĆEM! Jorovićeva očekuje mnogo, a Krunićeva uzbuđena kao PRVI PUT! /VIDE0/

Podeli vest

Srpske teniserke Nina Stojanović, Ivana Jorović i Aleksandra Krunić predvođene selektorom Dušanom Vemićem krenule su u Tokijo na Olimpijske igre

Teniserke Nina Stojanović, Ivana Jorović igraće u pojedinačnoj konkurenciji, a Aleksandra Stojanović u dublu sa  Ninom Stojanović!

Foto: Tanjug

 

- Drago mi je da su devojke tu i da su spremne da predstavljaju Srbiju na Olimpijskim igrama! Nadam se da će nas iznenaditi pozitivno! Postoji šansa i da Aleksandra nastupi u singlu! Imaćemo četiri da se adaptiramo na uslove u Japanu i nadamo se dobrim rezutatima za Srbiju! Igrom slučaja je manje teniserki odustalo od OI, nego tenisera. Devojkama odgovara podloga koja će biti tamo - rekao je selektor Dušan Vemić.

 

Ivana Jorović prvi put nastupa na OI!

Foto: Tanjug

 

- Meni je čast što sam ovde  i što sam član ovog tima! Idem sa visokim ciljevima na put! Jedva čekam da stignem, radila sam sa svojim timom i spremala se za ovaj izazov i nadam se najboljem!

Nina Stojanović igraće  i u singlu i u dublu, a možda i miksu sa Novakom Đokovićem!

Foto: Tanjug

 

- Biće moj prvi put na Olimpijskim igrama! To je san svakogo sportiste! Puno sam radila da bih došla ovde! Igraču singl, možda i MIKS sa Novakom i dubl sa Aleksandrom! Nadam se barem jednoj medalji! Idem iz dana u dan i nemam očekivanja! Bila sam najuspešnija kada nisam puno razmišljala o protivnicama! Ako budemo mogle, gledaćemo sve naše sportiste! 

Aleksandra Krunić sanja medalju...

Foto: Tanjug

 

- Ne volim da idem sa očekivanjima na turnir! Idem da uživam! Svi sanjamo medalje i pokušaćemo da predstavimo Srbiju u najboljem svetlu! Bila sam u Brazilu pre pet godina, ali to su su različita iskustva - ne mogu da dočaram taj osećaj! Idem tamo kao da nikada nisam bila - zaključila je Aleksandra Krunić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija