• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2021

18:04

ŠPANAC JE MALEROZAN ZA NOVAKA, ALI MU SE DIVI! On je NEPOBEDIV i favorit na OLIMPIJSKIM igrama!

reuters

Tenis

ŠPANAC JE MALEROZAN ZA NOVAKA, ALI MU SE DIVI! On je NEPOBEDIV i favorit na OLIMPIJSKIM igrama!

Podeli vest

Španski teniser Pablo Karenjo-Busta nakon osvajanja turnira u Hamburgu spreman je za odlazak na Olimpijske igre

Karenjo-Busta je poznat kao teniser koji ne donosi mnogo sreće Srbima pošto je u nedelju rasplakao Filipa Krajinovića u finalu Hamburga, a prošle godine bio je na suprotnoj strani mrežice kada je Novak Đoković skandalozno suspendovan na US Openu. 

Foto: reuters

Ipak, Španac je oduševljen igrama najboljeg tenisera sveta i smatra da će on biti glavni favorit za titulu na Olimpijskim igrama. 

- Đoković izgleda nepobedivo. Na izuzetno visokom je nivou. Ako postoji favorit u Tokiju, to je onda on. Novak je i neko koga treba pobediti, on je taj koji će sav pritisak imati na svojim lećima. Ne gledam toliko šta će on učiniti u Tokiju, moram da se koncentrišem isključivo na sebe - rekao je Karenjo-Busta.

Foto: AP/Photo

Novak kao prvi reket sveta neminovno jeste najveći favorit na Olimpijskim igrama


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija