• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2021

10:35

ŠTA PRIČA OVAJ ČOVEK? Nemac uveren da može da pobedi Novaka, a zna i kako!

tanjug/DRAGAN KUJUNDZIC

Tenis

ŠTA PRIČA OVAJ ČOVEK? Nemac uveren da može da pobedi Novaka, a zna i kako!

Podeli vest

Nemački teniser Aleksandar Zverev pred početak Olimpijskih igara u Tokiju kaže kaže da zna kako da pobedi Novaka Đokovića

Aleksandar Zverev je uz  Novaka Đokovića, Stefanosa Cicipasa i Danila Medvedeva glavni kandidat za zlato.

- Već sam više puta govorio kako želim da se takmičim za Nemačku na Igrama. To uopšte ne znači da ću pobediti, ali vidim sebe kao jednog od favorita za medalju. Moraću da budem fokusiran svaki meč - rekao je Zverev za "Sportschau".

Novak je ove sezone osvojio Australijan open, Rolan Garos, Vimbldon, dva puta je igrao protiv Zvereva, oba puta pobedio, ali Nemac kaže da ima recept za Srbina.

Foto: AP/Photo

 

- Da biste pobedili igrača poput Đokovića, morate da radite stvari koje vrlo mali broj igrača može. Morate da nadmašite Đokovića, dominirate nad njim. Ja sebe vidim kao nekog ko će možda imati prilike da ga pobedi. Moraš da igraš na visokom nivou i nadaš se da tog dana neće biti uspešan. Mislim da najbolji igrači uvek imaju taj pritisak. Ako budete uspešni na jednom ovakvom turniru, 100 dosto znate da ste u tom trenutku najbolji na svetu.

Žreb za teniski turnir je na programu u četvrtak u 04.00 po našem vremenu.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cinik

pre 2 godine

Zverev je Nemac koliko sam ja Japanac. To što neko ima Nemačko državljanstvo ne čini tu osobu etničkim Nemcem. Oba roditelja Aleksandra Zvereva su etnički Rusu a on se samo rodio u Nemaćkoj. Mogao je da se rodi i u avionu iznad Nove Gvineje pa ga to ne bi činilo Gvinejcem, zar ne? Dakle, Nemac je čovek koji ima germansko etničko poreklo, a ne neko ko poseduje državljanstvo Savezne republike Nemačke!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17