• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2021

15:27

NOVAK POSALO PORUKU FEDERERU I NADALU! Uzeće SVE!

tanjug/DRAGAN KUJUNDZIC

Tenis

NOVAK POSALO PORUKU FEDERERU I NADALU! Uzeće SVE!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je stigao u Tokio na olimpijski turnir i odradio je trening u centru "Ariake".

Novaku Đokoviću je dosta olakšan put do zlata na Olimpijskim igrama, ali će ipak imati konkurenciju u  Danilu Medvedevu, Andreju Rubljovu, Karenu Hačanovu, Stefanosu Cicipasu, Aleksanderu Zverevu...

Osvajač bronze iz Sidneja 2000. godine, Francuz Arno di Paskvale vidi Novaka kao sigurnog šampiona!

Foto: tanjug/DRAGAN KUJUNDZIC

 

- Đoković šalje poruku Federeru i Nadalu da je najbolji i mislim da on može da uzme sve ove godine - rekao je Di Paskvale za Eurosport.

U Tokiju će biti primenjene stroge mere zaštite od koronavirusa, pa će i Novak, kao i svi ostali, morati na dnevna testiranja PCR testom.

- Mehur je sličan onom koji smo videli prethodno na Vimbldonu. Ne može da uđe niko spolja. Sreća je što ja grad velik i što ne osećate da je gužva", rekao je Španac Pablo Anduhar, član španske delegacije.

Foto: tanjug/DRAGAN KUJUNDZIC

 

Iskustvo sa mehurom u Tokiju biće poslednje te vrste jer će na američkoj turneji koja prethodi US Openu biti ukinute sve restrikcije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija