• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2021

11:46

LUDNICA, DRAMA, PA PORAZ! Šteta, Nina i Aleksandra propustile dve meč lopte i ispale!

reuters

Tenis

LUDNICA, DRAMA, PA PORAZ! Šteta, Nina i Aleksandra propustile dve meč lopte i ispale!

Podeli vest

Srpske teniserke Nina Stojanović i Aleksandra Krunić posle mnogo borbe su poražene u drugo kolo takmičenja na Olimpijskim igrama

Nina Stojanović i Aleksandra Krunić  poražene su u dublu od kineskog para Ćin i Jan 6:4, 5:6, 16:18.

Foto: reuters

 

Sedmu meč loptu su Kineskinje iskoristile. Nije ni naš dubl bio bez šansi, imao je dve odlične prilike da privede meč kraju, nedostajao im je jedan poen, ali su u obe situacije kineske teniserke uspele da se spasu.

Našim devojkama je bio dovoljan jedan brejk u prvom setu, ali su Kineskinje uzvratile, u dva navrata uzele servis gem Srpkinjama, dobile drugi set i izjednačile rezultat na 1:1.

Onda je usledila drama. Poslednji set se igra do 10 poena, odnosno na razliku ukoliko je nerešeno.

Srpkinje su prve napravile  "mini-brejk" i povele 3:1 u odlučujućem setu. Kineskinje su oduzele oba servisa Aleksandri Krunić i povele su sa 5:3.

Foto: reuters

 

Srbija je uspela da vrati jedan "mini-brejk", ali su ponovo igračice iz Kine uzele jedan servis Srpkinjama za 7:6.

Do prve meč lopta je došla Srbija na svoj servis, međutim, Kineskinje su uspele da se odbrane, pa su opet naše devojke prokockale šansu za trijumf.

Potom su Nina i Aleksandra  uspele da sačuvaju čak šest meč lopti, pre nego što su Kineskinje iskoristile svoju sedmu i upisale pobedu rezultatom 18:16.

Bonus video

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

U Trgovištu vanredna situacija zbog požara: U Lebanu gorelo 15 hektara
Hronika

U Trgovištu vanredna situacija zbog požara: U Lebanu gorelo 15 hektara

Pripadnici Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova angažovani su na gašenju požara na otvorenom prostoru u Trgovištu, Tutinu, Lebanu i Prijepolju, a njihovom brzom i efikasnom akcijom juče su ugašeni požari na otvorenom kod manastira Crna Reka, u Ivanjici i kod Despotovca, dok je požar u Prijepolju u mestu Gojakovići lokalizovan.

16.04.2024

11:10

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija