• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2021

12:25

NOVAK ZAGRMEO! Ne razumem! Iscrpljujuće je, zašto ne pomere početak mečeva!

reuters

Tenis

NOVAK ZAGRMEO! Ne razumem! Iscrpljujuće je, zašto ne pomere početak mečeva!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković savladao je Ugo Delijena na startu takmičenja na Olimpijskim igrama u Tokiju rezultatom 2:0 (6:2, 6:2).

Novak je rivalu dao samo četiri gema u dva seta.

- Mislim da sam odigrao dovoljno za pobedu, znam da mogu bolje. Ima nekih segmenata koji su bili bolji na treninzima prethodnih dana, ali to je nešto što se i očekuje, jer meč je neka druga priča. Koliko god imao iskustva, to su Olimpijske igre, očekivanja, pritisak da kreneš, da odigraš kvalitetno, na nivou koji želiš. Ipak, 6:2, 6:2 na kraju, nisam proveo mnogo vremena na terenu - kazao je Đoković i dodao da su tešli uslovi za igru.

Foto: reuters

 

- Uslovi su teški, iscrpljujuće je pogotovo kad je sunce. Ne razumem zašto se ne pomeri početak prvih mečeva, ni TV prenos nije izgovor, jer zbog vremenske razlike bi to i odgovaralo i Evropi i Americi - jasan je prvi teniser sveta.

Srpski as je najveća zvezda OI, ne može da napravi korak a da ga neko ne zamoli za fotografiju ili autogram. Posle meča Ugo mu je dražio majicu.

- Fina osoba, rekao mi je nekoliko lepih reči na mreži, želeo je da razmenimo majice, što smo u svlačionici i učinili. Rekao je da mu je ovo jedinstveno iskustvo, da mu se san ostvario. Želim mu sve najbolje u karijeri.

Foto: reuters

 

- Predstavljati svoju zemlju u Olimpijskom selu je posebno iskustvo. Imamo punu pažnju u poslednja tri dana, mnogo sportista mi je prilazilo, tražilo da se slikamo. Počastvovan sam, godi mi to do trenutka kada moram malo da se sklonim, da se usresredim na ono što je najbitnije. Ali, olimpijsko iskustvo se razlikuje od bilo čega, bilo kojeg turnira i trudim se da upijem što više toga.

Naredni rival srpskom asu biće Jan-Lenard Štruf, kojeg Đoković dobro poznaje. Do sada su odigrali pet mečeva, a Novak ima maksimalan skor.

- Imam dobar skor sa njim, ali imali smo nekoliko težih mečeva. Vrlo je nepredvidiv, ima dobar servis, igra izuzetno snažno, izlazi na volej, a ovde lete loptice, brži su uslovi, što je za njega dobro. On voli da rizikuje, pa očekujem da će da me napada, da mi oduzima vreme, da skraćuje poene. Znam šta me očekuje, spremiću se i nadam se najboljem.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija