• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2021

00:06

NOVAK SVE ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Mnogo PLAČEM, ali vi to ne vidite! OVE SUZE I DALJE BOLE! /FOTO/

tanjug/ap photo

Tenis

NOVAK SVE ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Mnogo PLAČEM, ali vi to ne vidite! OVE SUZE I DALJE BOLE! /FOTO/

Podeli vest

Novak Đoković je u prvom meču na Olimpijskim igrama rutinskom igrom pobedio nejakog Uga Delijena sa 2:0

Jan-Lenard Štruf će biti sledeći protivnik Novaku Đokoviću na putu ka olimpijskom zlatu.

Novak je najveća zvezda u Tokiju, druži se sa svim sportistima koji na sve načine pokušavaju da dođu bar do selfija sa prvim teniserom sveta.

Posle prve pobede pitali su Novaka za nešto što noiko ne vidi, za njegove borbe koje vodi van svetlosti reflektora i kamera. On je sve frapirao priznanjem.

- Mnogo plačem, samo vi to ne vidite -  priznao je Novak.

Foto: reuters

 

- Olimpijske igre, predstavljanje zemlje... To je uvek podizalo očekivanja, pritisak i emotivnu potrošnju sa moje strane. Svi teniseri i sportisti bi se saglasili sa mnom.

Đoković je objasio da je učešće na Olimpijskim igrama potpuno drugačiji "sport" na emotivnom polju.

- To je  drugačiji nivo energije nego na bilo kom drugom turniru. Olimpijske igre su na četiri godine. Imamo četiri grend slem turnira godišnje i mnogo turnira svake sezone, tako da smo srećni da imamo mnogo šansi da se takmičimo. Ipak, Olimpijske igre su na četiri godine i zato je priprema toliko važna. I naravno da kada izgubite ovde osećate se kao da se ceo svet raspada u tom trenutku. Ipak, sledećeg dana nastavite, to je sport. Nadam se da ću moći da se smejem ove nedelje. Videćemo - dodao je Đoković.

Foto: reuters

 

Đoković za sada ima jednu medalju sa Olimpijskih igara, bronzu iz Pekinga 2008.

Poslednji put smo Novaka na Olimpijskim igrama videli da plače u Riju. Tada ga je u prvom kolu pobedio Huan Martin Del Potro. 

Đoković je teren u Riju napustio u suzama, a taj poraz nazvao je jednim od najtežih u celoj karijeri.

Foto: reuters

Novak Đoković

 

Foto: reuters

 

 

Foto: reuters

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija