• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2021

15:51

HRVATICA SLAVI ZLOČIN NAD SRBIMA, JEDVA ČEKA PROSLAVU OLUJE, a jurila Novaka za fotku u Tokiju! /FOTO/

Instagram/Matea Jelić

Tenis

HRVATICA SLAVI ZLOČIN NAD SRBIMA, JEDVA ČEKA PROSLAVU OLUJE, a jurila Novaka za fotku u Tokiju! /FOTO/

Podeli vest

Matea Jelić je osvojila zlatnu medalju tekvondou, a taj uspeh želi da proslavi u Kninu tokom godišnjice vojne operacije Oluja.

Podsećanja radi, ta ista Matea Jelić jurila je Novaka Đokovića da se zajedno fotografišu i posla mu posebnu porukom.  Poželela  mu je da osvoji zlatnu medalju.

Ali, Hrvatica je sve uprskala, šokirala je izjavom u kojoj je veličala vojnu operaciju "Oluja"!

Matea Jelić je postala olimpijska šampionka u kategoriji do 67 kilograma, a pred povratka u Hrvatsku dala je izjavu koja će podići mnogo prašine u regionu.

 

 

Ona jedva čeka doček u Kninu i to baš tokom obeležavanja vojne operacije "Oluja", kada su Srbi u leto 1995. godine trpeli zločine i bili proterivani iz Hrvatske.

Foto: reuters

 

- Doček u selu je bio sjajan. U selu su me dočekali kao da sam kod kuće. To smo mi Hrvati! Uvek se držimo zajedno. Želim da doček spojim s proslavom Oluje! U Hrvatsku se verovatno vraćam za dva dana, a taman se bliži i godišnjica Oluje. Taj događaj mi jako puno znači. Oluja je za mene nešto posebno i volela bih da napravimo jednu zajedničku veliku feštu. Bila bi mi čast, zaista - rekla je Jelićeva i oduševila hrvatsku, ali i šokirala srpsku javnost.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aleks

pre 2 godine

Mi Srbi smo uvek bili naivne budale, zar stvarno verujemo da nam hrvati žele bilo šta dobro....

Đuro

pre 2 godine

Evo, ja vam,na primjer, uopće ne želim zlo. I šta ćemo sad?

Goran

pre 2 godine

Ja sam Srbin i mene ne trpaj u isti kos sa tobom. Ti mrzis onoga koga mediji i politicari ocrnjuju i prikazuju losim. Ja se uverim da je noko los pa se okrenem i odem. Vlasti me nikad nece posvadjati sa bilo kojim narodom pa ni sa Hrvatima. Vas sto se predstavljate kao vecina Srba savetujem da nadjete posao i radite nesto pametno umesto sto sirite mrznju komentarisanjem svega i svacega.

dragan

pre 2 godine

cini mi se da mi srbi imamo neki feler na mozgu kad svaku nasu tragediju zaboravimo za 3 dana

Dejan2019

pre 2 godine

Po čemu se uskogrudosti nacionalista međusobno razlikuju? Način razmišljanja im je isti, samo su im rakursi suprotni. Kada počnemo da se gadimo i jednih i drugih, možda nam krene ka boljem.

NEBOJŠA

pre 2 godine

ШТА НИЈЕУ РЕДУ СА ЊЕНО ИЗЈАВОМ ?ХРВАТИЦА ЈЕ,КНИЊАНКА ,НЕ БУДИТЕ ЛИЦЕМЕРИ.А НЕСМЕТА ВАМ КАД ИСТИ ТАЈ ЂОКОВИЋ ВИШЕ ПУТА ИЗЈАВИ ДА МУ НИМАЛО НЕ БИ СМЕТАЛО И ДА ЈЕ ХРВАТ !?!?!ДАКЛЕ ПРИПАДНИК НАРОДА КОЈИ ЈЕ ТУ ИСТУ ОЛУЈУ И СПРОВЕО. ТО ВАМ ЈЕ У РД ???

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija