• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2021

17:11

SRPKINJA OTKRILA! NOVAK JE CAR, pitali su ga jel umoran od tolike pompe, EVO šta je ODGOVORIO! Progovorila i o čuvenim krevetima u Tokiju!

reuters

Tenis

SRPKINJA OTKRILA! NOVAK JE CAR, pitali su ga jel umoran od tolike pompe, EVO šta je ODGOVORIO! Progovorila i o čuvenim krevetima u Tokiju!

Podeli vest

Srpska teniserka Ivana Jorović poražena je od Alison Van Ujtvank sa 2:0 - 6:3, 6:2 u prvom meču na Olimpijskim igrama i već je stigla u Beograd

Srpska teniserka Ivana Jorović doputovala je u prestonicu Srbije iz Tokija puna utisaka, a gostujući na RTS-u, otkrila je neke zanimljive detalje!

Ona je istakla kako su baš striktni propisi, kako su se sportisti teško navikli na vrućinu, ali pomenula je i najboljeg teniser sveta i čoveka za kojim vlada prava pomama na Olimpijskim igrama!

Foto: Tanjug/AP

 

Zahvalila bih se Novaku Đokoviću! Dragoceno je sve što je radio za nas i kakve nam je savete davao! Svako veče je bio tu sa nama, igrali smo karte i druge igre i provodili sjajno vreme! Celo selo se slikalo sa njim! Kada smo ga pitali jel umoran odgovorio je da mu sve to jako prija i da mu je davalo energiju i pozitivu! Ipak, sada se malo umorio i ne izlazi toliko više napolje! Stvarno je car! Želimo mu da osvoji zlato! Tačnije dva! Prvi put su Nina i Novak igrali zajedno, fali im malo da se uigraju, ali verujem da će u sledećem meču biti još bolji - rekla je Ivana Jorović! 

Foto: Tanjug

 

Novinare je zanimalo i da li je istina sve o čuvenim krvetima u Tokiju!

- Istina je da su od kartona, ali su strašno udobni! Mogli su da se podešavaju, da budu mekši i tvrđi, zapravo baš smo se naspavali. Za vaterpoliste i košarkaše ne garantujem - kroz osmeh je rekla Jorovićeva! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija