• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.07.2021

08:17

OTKRIVENO ŠTA JE NOVAK URADIO! Brazilac je napao Srbina zbog ovog poteza!/VIDEO/

printscreen

Tenis

OTKRIVENO ŠTA JE NOVAK URADIO! Brazilac je napao Srbina zbog ovog poteza!/VIDEO/

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković sa Ninom Stojanović obezbedio je plasman u četvrtfinale turnira u Tokiju pošto su savladali Luisu Stefani i Marselo Melo

Ali, Marselo Melo napravio je skandal posle poraza. Ko gubi ima pravo da se ljudi, ali da ovako sramno napada jednog od najboljoh tenisera ikada..

Melo je optužio Đokovića da  ga je pogodio lopticom na mreži, što je najnormalnija stvar u dublovima.

- Iznenadio me je Novak Đoković, ali na negativan način! Nije bilo potrebe da se tako ponaša. Smečovao je direktno u moja leđa, iako nije morao tako da odigra! Ovo je tenis i svako ga igra onako kako želi. Ja to nikada ne bih uradio -  poručio je Marselo Melo i to je brzo stiglo do Đokovića koga je iznenadila takva poruka Brazilca.

Nije pomoglo ni što se Đoković iste sekunde izvinio. Svima je bilo janso da je sve bilo nenamerno, osim Brazilcu. 

Pogledajte šta se desilo. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teniser

pre 2 godine

Ko gubi ima pravo da se ljuti ali bi Melo, kao bivši #1 u dublu, morao da zna da je loptica u leđa, u dublu, normalna stvar i dešava se gotovo u svakm meču. Novak čak nije ni zapeo jako sa udarcem tako da je u pitanju samo Melova frustracija zbog poraza - verovatno se ozbiljno nadao uspehu i medalji na OI, ne očekujući poraz od nekoga ko inače baš retko igra dubl.

Milojko

pre 2 godine

Ako je i najbolji neznači da može da radi šta mu se ćefne a ovo je bio stvarno prljav potez.

Teniser

pre 2 godine

Lupaš brate kao otvoren prozor na vetru ... Kad već nemaš pojma o tenisu bar nemoj da komentarišeš i praviš od sebe budalu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija