• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.07.2021

21:09

MEDVEDEV SE JAVNO ZAHVALIO NOVAKU! Rus posle ELIMINACIJE pokazao VELIČINU!

Tanjug/AP

Tenis

MEDVEDEV SE JAVNO ZAHVALIO NOVAKU! Rus posle ELIMINACIJE pokazao VELIČINU!

Podeli vest

Ruski teniser Danil Medvedev eliminisan je u četvrtfinalu turnira na Olimpijskim igrama

On je u četvrtfinalu eliminisan od Pabla Karenja Buste, a "opravdanje" je pronašao u velikoj vrućini i vlagi na terenu.

Foto: Tanjug/AP

- Promenio sam svu odeću koju sam imao na raspolaganju tokom prvog seta. Suštinski, želeo sam da promenim i kožu, znojio sam se kao nikada u životu, bilo je užasno - rekao je Medvedev nakon meča. 

Ogroman problem predstavljala je velika vrućina svim teniserima, na neke je uticala više, a Medvedev vlagu vidi kao "krivca" za poraz.

- Možda sam mogao bolje da serviram, ali onda sam bio skroz obliven. Nisam mogao dobro da bacim loptu, a kada sam to i činio upadao bi mi znoj u oči. Nije bilo lako igrati i zaista sam razočaram sobom, jer moja zemlja gubi u četvrtfinalu - rekao je Rus. 

Foto: Tanjug/AP

Uspeo je Novak Đoković pre dva dana da popravi siutaciju i sa organizatorima dogovori druge termine, ali ni to mnogo nije pomoglo drugom teniseru sveta. 

- Novak je čovek situacije, hvala mu. I dalje mi se ne sviđaju uslovi, ali mnogo je bolje igrati nego od 11 sati - zaključio je Medvedev. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija