• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2021

12:38

ŽAO MI JE ZBOG NINE! Novak slomljen! Telo mi je otkazalo, igrao sam pod lekovima! IDEM U PARIZ da osvojim BAR JEDNU MEDALJU!

reuters

Tenis

ŽAO MI JE ZBOG NINE! Novak slomljen! Telo mi je otkazalo, igrao sam pod lekovima! IDEM U PARIZ da osvojim BAR JEDNU MEDALJU!

Podeli vest

Novak Đoković nije uspeo da osvoji bronzu u pojedinačnoj konkurenciji, a onda je sa Ninom Stojanović predao meč za treće mesto u miksu.

Sada je jasno da Novak Đoković definitivno nije bio spreman da zaigra u dubl konkurenciji posle dugačkog okršaja sa Karenjom Bustom

- Žao mi je zbog Nine, što nismo izašli na teren. Telo mi je otkazalo, igrao sam pod lekovima, pod nenormalnim bolovima, iscrpljenošću. Ali kažem, daleko od toga da ja svaljujem krivicu zbog onoga što bi moglo da se desi zbog Olimpijskih igara. Srce mi je na mestu, jer znam da sam dao sve od sebe. Volim da igram za svoju zemlju, to je sport, rezultat nije bio na mojoj strani... Idemo dalje!

Foto: reuters

 

Olimpijske igre u Tokiju su za Novaka završene. Sledeće su 2024. u Parizu, kada će imati novu priliku da uzme zlato koje mu nedostaje

- Tri godine – nije toliko daleko, ali donekle i jeste. Nemam više 25 godina, ali opet ne vidim ni kraj svoje karijere negde da mi je jasno sad ću da odigram godinu ili dve i to je to. Olimpijske igre, Dejvis kup, ATP kup, grand slemovi to me najviše inspiriše da nastavim. Igranje za Srbiju je uvek privilegija i čast. Želim opet da igram i u Parizu. Želim i dalje. Nadam se boljem ishodu u Parizu, želim da osvojim bar jednu medalju - zaključio je Novak Đoković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 2 godine

Uskratio si devojku za jedan veliki doživljaj a možda i za medalju. Trebao si da predaš špancu kad si video da ne možeš. Kao što smo i svi mi videli.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija