• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2021

04:50

ENGLEZ BRUTALNO IZVREĐAO ĐOKOVIĆA! Ovo je sklandal! Bednici jedva dočekali da opet udare po Novaku!

reuters

Tenis

ENGLEZ BRUTALNO IZVREĐAO ĐOKOVIĆA! Ovo je sklandal! Bednici jedva dočekali da opet udare po Novaku!

Podeli vest

Poznati britanski novinar i nekadašnji urednik "Dejli Mirora" Pirs Morgan napao je Novaka Đokovića posle poraza Srbina u borbi za bronzu na Olimpijskim igrama

Đoković je nakon poraza u borbi za bronzu od Španca Pabla Karenja Buste (6:4, 6:7(6), 6:3) odlučio da se povuče zbog povrede i isrcpljenosti i ne odigra duel miks dubla sa Ninom Stojanović.

Nole je bio utučen, izvinio se naciji, a zapadnim medijima u centru pažnje bila su njegova dva izliva besa. Jednom je bacio reket na tribine, drugi put je slomio reket o konstrukciju mreže, a Španac Pablo Karenjo Busta je od sude tražio da Noleta kazni.

Foto: reuters

 

Poznati engleski novinar i TV lice Pirs Morgan (56) žestoko je napao Đokovića zbog njegovih reakcija na terenu.

- Novak se na Olimpijskim igrama danas ponašao kao patetično razmaženo derište -  napisao je on na Tviteru.

Foto: reuters

 



- Razbijao je rekete, prigovarao i besneo, a uz to se povukao iz meča dublova i to je koštalo njegovu partnerku medalje. Razočarao je svoje saigrače, svoje navijače i svoju zemlju. Sramotne ludorije navodnog šampiona.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milojko

pre 2 godine

Sta očekivati od patetične i maloumne engleze..

Van Halen

pre 2 godine

Maloumni Englezi??? E moj Milojko, oni valdaju svetom, za tvoju informaciju.

Šum

pre 2 godine

Volim Noleta ali ovde se ne radi o nikakvom napadu. Čovek je napisao istinu i ono što se stvarno dešavalo na terenu. Jel psovao? Jeste, jel bacao reket? Jeste. Ono što je mene zabrinulo je njegovo fizičko stanje jel sam u jednom trenutku pomislio da neće izdržati do kraja i da će ga izneti na nosilima koliko je izgledao slomljeno.

Car

pre 2 godine

Nije korektno napustiti mec zbog njegove partnerke u dublu, nije ispao fer. Treba se znati nositi sa porazom, ferpley je sastavni dio sporta a on to ocito nezna.

Abe

pre 2 godine

Teško je priznati, ali čovek je samo rekao istinu i ništa više. Ako je umoran nije trebalo da ide na OI, a ako je već otišao, a umoran je, što mu je trebalo da igra i dubl. Želje mu nisu u skladu sa fizičkim mogućnostima, želeći više izgubio je sve. I na kraju, Nini je dao nadu a onda je ugasio. Stvarno je bilo tužno gledati ga. Šta mu je to trebalo???

Milojko

pre 2 godine

Trebalo bi da "MALOUMNI" englezi malo vise sebe kritikovati,a ne da se bave Djokovicem,prepotentna bagra...

Milutin Vranjski

pre 2 godine

Могу јокширци да прдуњају шта год хоће уз чај у пет, једно је непобитно - сви му гледају у леђа, да не кажем у дебело месо. Ни очи му не виде...

Djordije Cvarkov

pre 2 godine

Nole je car. I kao covek i kao sportista i kao patriota.

Blagica

pre 2 godine

Nole,oporavi se potpuno pre nego sto krenes u nova osvajanja. Nije bitno sta zli jezici govore. Ne obracaj paznju,oni nebi bili zlobni da su imali neke svoje uspehe. Niko kao TI. Uzivaj malo,sada, Bog te verovatno zaustavio jer ti je potreban odmor. Ti si i onako pobedio svet. Uzivaj.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija