• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.08.2021

11:47

PLAĆENI MEDIJSKI NAPADI NA NOVAKA! Skandal nad skandalima! Englezi su dotakli dno!

AP/Photo

Tenis

PLAĆENI MEDIJSKI NAPADI NA NOVAKA! Skandal nad skandalima! Englezi su dotakli dno!

Podeli vest

Novak Đoković je nadomak cilja da ove godine osvoji Kalendarski grend slem, sva četiri najveća turnira u sezoni

Nedostaje prvom teniseru sveta samo Ju Es open, pošto već ima Australijan open, Rolan Garos i Vimbldon.

US open počinje 30. avgusta, pa su već krenuli organizovani napadi na Novaka Đokovića, pritiscima žele da ga nakon neuspeha na Olimpijskim igrama u Tokiju dodatno "poljuljaju".  

Podsećanja radi, još dok je bio u Tokiju zapadnu mediji su ga pljuvali. Novak je pričao o tome kako se bori sa pritiskom, što su pojedini mediji iskoristili da prikažu kao napad na Simon Bajls, američku gimnastičarku koja se u jednom trenutku povukla sa takmičenja zbog problema sa mentalnim zdravljem.

Foto: reuters

Novak Đoković

 

Potom je francuski "L'Ekip" napisao taj tekst objasnio da je napravio veliku grešku, da je sve izvukao iz konteksta i da je tekst lažan.

Sada je krenula nova kampanja udara na Srbina. Sajt "Brinkvajr" ("Brinkwire") za manje od sat vremena objavio je tri teksta protiv Novaka, od kojih je jedan upravo oko Bajls, a dva se tiču bacanja reketa. Pustili i dva pozitivna teksta o Rafaelu Nadalu, jedan kako pruža podršku Bajlsovoj, a drugi kako njegov stric Toni napada Novaka zbog lomljenja reketa.

Inače, pomenuti sajt se bavi plaćenim tekstovima, pa je svima sve jasno. Neko plaća napade na Novaka, vide to njegovi navijači.

- Mi verujemo da su novinarska saopštenja evoluirala. Zbog toga je 'Brinkvajr' novo mesto za blogove, onlajn zajednicu, oglašivače, članove i sve zainteresovane". Mi naplaćujemo PR agencijama, marketinškim agencijama i onima koji su u ovom poslu postavljanje vesti na naš sajt. Osnovani smo 2015. godine i nalazimo se u Velikoj Britaniji, dok su naši autori u Americi, Britaniji i Australiji - navodi se u obrazloženju na njihovom zvaničnom sajtu.

 

Samo neka udaraju ispod pojasa, Novak će pričati na terenu u Njujorku, gde su ga propšle godine sramno eliminisali. Sledi osveta!

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
laki

pre 3 godine

Kada bi se vratili u proslost videli bi da su Britancj uvek bili i ostali veci nacisti i od samog Hitlera. Boze moj kako jedan mladić iz male Srbine sme i moze da odbije Britansko drzavljanstvo. Pa mi britanci smo nacija "plave " krvi. ???

Gargamel

pre 3 godine

Novak je naj bolji na svetu.To se zna. Svi mu gledaju u ledja. Mislio sam da samo kod nas srba ne mogu da ti oproste uspeh. Sada mi je jasno da to vazi svuda u svetu. Samo napred. glavu gore i budi ono sto jesi: SAMPION U SVEMU , PA I U PRELAZENJU PREKO UVREDA . TI SI PONOS SRBIJE I KADA POBEDJUJES I KADA DOSTOJANSTVENO GUBIS. NEKA SE PITAJU SVI NASI VELIKANI, KOJI ZARADJUJU NOVAC , BAVECI SE SPORTOM, ZASTO NISU ( KAO TI ) BILI NA KVALIFIKACIJAMA I UZDIGNUTE GLAVE IGRALI NA OLIMPIJADI ZA SRBIJU.PA MAKAR I CASNO IZGUBILI.

Kurto

pre 3 godine

Ma neda mi mira to sto je vidovita Mirna pretskazala da Djole gubi na US Open

Penzionerj

pre 3 godine

Napred Nole najveci Srbine. Ti si legenda i ponos svih nas. Ne obaziri se na fasiste sta pisu i blebecu, mogu da ti pop... Ali ni to im neces dozvoliti. Hrabro si se borio, to je najbitnije a i desava se da od prevelike zelje covek izgori. I ti si veliki covek. Glavu gore i napred u nove pobede, Veliki srbine, Nole. Zdrav i veseo mi budi sto godina i neku vise.

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija