• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2021

10:15

Vidi šta su uradila, smeje ti se čovek? Rus napravio cirkus, svađao se sa sudijom... /video/

printscreen

Tenis

Vidi šta su uradila, smeje ti se čovek? Rus napravio cirkus, svađao se sa sudijom... /video/

Podeli vest

Danil Medvedev je u prvom meču na mastersu u Torontu posle preokreta pobedio Aleksandra Bublika 2-1 (4:6, 6:3, 6:4), a stigao je i da se posvađa sa sudijom

Danil Medvedev je bio ljut jer mu sudija ne dozvoljava da ide da se presvuče, pošto je želeo da promeni donji veš.

Jasno joj je rekao da njemu nije problem i da ga nije sramota da se skine pred svima, ali da mu je glupo. Nije isterao svoje do kraja, ali mu je oduzet poen jer je pričao tokom njega.

Pogodio je Bublika iz jednog smeča, pa mu se izvinio dok je još trajao poen, a sudija mu je oduzela taj poen. Onda je Rus krenuo:

- Da li možeš da zamisliš ovo? Ja sam imao loptu na reketu, za smeč. Ti nisi imao šta da udariš. Da li možeš da zamisliš koliko je ovo glupo što je ona uradila? -  rekao je Medvedev Bubliku, koji je počeo da se smeje.

- Pogledaj šta si uradila, smeje ti se čovek. Ovo će izaći na Tenis TV -  rekao je Medvedev.

I bio je u pravu!
 

 

Bonus video

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija